İddialı yarışmacı Survivor hayallerine veda etti! "Benim hikayem burada bitti" - Sayfa 11

Dört eleme adayının belli olmasından sonra konseyde eleme adaylarına tek tek söz verildi.

1119
İddialı yarışmacı Survivor hayallerine veda etti! "Benim hikayem burada bitti" - Sayfa 12

Hikmet, ''Survivor hayatım 2018 yılında yarım kaldı. Buraya gelirken de tedavim yarım kaldı. Hikayemi devam ettirmek için buraya geldim. Buranın hakkını sonuna kadar verdiğimi düşünüyorum. Ben burada savaşımı verdim. Sevenlerim de dışarıda mücadele verdi. Son düzlükteyiz. Artık bugün bu kurtlar sofrasında son yemek son masa.'' dedi.

1219
İddialı yarışmacı Survivor hayallerine veda etti! "Benim hikayem burada bitti" - Sayfa 13

Ogeday, ''Bugün çok güzel bir dokunulmazlık kazandık. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için mücadele ettik. Bugünkü dokunulmazlığın anlamı, Berkan kendini korumuş oldu. Karşı taraftan biri isim çıkardık. Yüzde 25 ihtimal verdik. Çok uzun zamandır buradayım. Daha önce de güzel sezon geçirdim. Bir takım olmayı bu sene de başardık.'' ifadelerini kullandı.

1319
İddialı yarışmacı Survivor hayallerine veda etti! "Benim hikayem burada bitti" - Sayfa 14

Nisa, ''Hatalarım oldu. Herkesin oldu. Hepimiz insanız. Kimin olmadı ki? Ben hatalarımla kendimi kabul ediyorum. Burada da kalmak istiyorum. Hatalarımla burada olmamı istiyorlarsa desteklerini bekliyorum. Çok da mutlu olurum. Gitmek istemiyorum. Zor pota olduğunun farkındayım. İki tane şampiyon var. Kendimle gurur duyarım elenirsem bile. '' cümlelerini belirtti.

1419