Magazin
19 Eyl 2024 10:01 Son Güncelleme: 19 Eyl 2024 10:06

İbrahim Tatlıses'ten ilginç 'Dilan Çıtak' yorumu!

Arabesk müziğin imparatoru olan İbrahim Tatlıses'e katıldığı bir basın toplantısında uçakta kavga eden kızı Dilan Çıtak Dörter hakkında soru soruldu. Tatlıses, kızı hakkında gelen yanıta ağzına fermuar çekerek cevap verdi.

Dilan Çıtak Dörter, Bodrum'dan İstanbul'a hareket eden yolcu uçağında olay çıkardı. Uçak, İstanbul hava sahasına yaklaştığı sırada Dilan Çıtak'ın kedisi miyavlamaya başladı. Bunun üzerine Tatlıses, kediyi pusetten çıkarıp kucağına aldı.

Bunun üzerine kabin memuru Çıtak'a, kediyi pusete koyması konusunda uyardı. Ancak ikili arasında tartışma çıktı. Ünlü şarkıcının sosyal medyaya düşen görüntülerinde kabin memurunun üzerine yürüdüğü, hatta tehdit ettiği görüldü. Çıtak'ın olay yerine gelen polisi de tehdit ettiği ortaya çıktı.

TATLISES'E SORULDU, FERMUAR ÇEKTİ

Dörter'in olaylı gecesi babası İbrahim Tatlıses'e soruldu. Tatlıses, önce 'susma işareti' yapıp fermuar çekti ardından da gelen soruları yanıtsız bıraktı.

"AÇIK SAÇIK POZLAR VERİP..."

Olaydan sonra ise Instagram hesabından ağlayarak çektiği videoyu yayınlayan Dilan Çıtak, "Ben uyuşturucu kullanmadım, alkol almadım, uçağı gasp etmedim! Hırsızlık yapmadım, bu ülkeyi dolandırmadım, açık saçık pozlar verip rezil rüsva olmadım, benim pornom da çıkmadı. Çocuklara tacizde bulunmadım, bir erkek olup bir kadını dövmedim, bir kadını da öldürmedim… Pardon ya! Kedime yapıldığı için ve şu an ön planda olduğum için mi bu karalama kampanyası içindeyim?" diye açıklama yaptı. Dilan Çıtak'ın bu sözleri gündem oldu.