Gündem
02 Nis 2012 18:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:30

İBRAHİM TATLISES'E BÜYÜK ŞOK!

İbrahim Tatlıses'in akrabası olan Rızvan Rızvanoğlu ile birlikte yaşadığı Fahriye Arslan evlerinde tabancayla öldürülmüş olarak bulundu.

Şanlıurfa'da türkücü İbrahim Tatlıses'in akrabası olan Rızvan Rızvanoğlu ile birlikte yaşadığı Fahriye Arslan evlerinde tabancayla öldürülmüş olarak bulundu. Polis olay yerinde incelemelerini sürdürüyor.

Şanlıurfa Besiciler Odası Başkanı olan Rızvan Rızvanoğlu, uğradığı silahlı saldırı sonucu kaldırıldığı hastanede öldü, aynı evde imam nikahıyla yaşadığı kadın ise ölü bulundu.

Rızvanoğlu'nun, İmam Bakır Mahallesi'ndeki evinden birkaç el silah sesi geldiğini duyan komşuları, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, yakınlarının yardımıyla girdikleri evde, Rızvan Rızvanoğlu'nu yaralı, imam nikahıyla yaşadığı Fahriye Aslan'ı (35) ise silahla öldürülmüş vaziyette buldu.

112 Acil Servis ekipleri tarafından Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Rızvanoğlu, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinde hayatını kaybeden Aslan'ın cesedi ise polis ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.