İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek mesajları! ‘Asla yalnız  yürümeyeceksin...’ - Sayfa 26

AVCILAR BELEDİYE BAŞKANI UTKU CANER ÇANKAYA

"Biz başaracağız, yoksulluğa mahkum ettiğiniz koca bir halk başaracak, adalet ve eşitlik kazanacak. Milletimizin seçtiği, karanlık günlerin içinde bir umut olarak gördüğü, 16 milyon İstanbullunun iradesini teslim ettiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nu engellemeye kimsenin gücü yetmeyecek. Birlikte yürüyecek uzun bir yolumuz var!"

2630
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek mesajları! ‘Asla yalnız  yürümeyeceksin...’ - Sayfa 27

BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI İNAN GÜNEY

"Halkın iradesi, her şeyin üstündedir. İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu yalnız değildir! Göreve geldiği günden beri tarladan sofraya, sokaklardan meydana, kreşlerden kampüse, işçisinden emeklisine; 7'den 70'e milyonların kalbinde yer etmiştir. Sandıktan çıkan millet iradesini siyasi hesaplarla, hukuksuzca engellemeye çalışanlara karşı, Başkanımızın yanındayız."

2730
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek mesajları! ‘Asla yalnız  yürümeyeceksin...’ - Sayfa 28

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKANI KEMAL ÇEBİ

"İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile demokratik zeminde mücadele edemeyen zihniyetin, bunu bir süredir antidemokratik yollar ve yöntemlerle yapmaya çalıştığını esefle izliyorum. Kimse unutmasın ki Ekrem İmamoğlu 16 milyon İstanbullunun ortak iradesidir. Cezalandırılmak istenen de İstanbullunun iradesidir; her geçen gün sokaklarda, meydanlarda, Anadolu'nun her bir noktasında yükselen eşit, adil ve insanca yaşam talepleridir! Bilinsin ki hiçbir güç, milletimizin iradesine ve demokrasiye olan inancına gölge düşüremez. Ekrem Başkanımızın yanındayız!"

2830
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek mesajları! ‘Asla yalnız  yürümeyeceksin...’ - Sayfa 29

BAKIRKÖY BELEDİYE BAŞKANI AYŞEGÜL OVALIOĞLU

"Milletin iradesiyle göreve geldiği günden bu yana 16 milyon İstanbulluya eşit, ayrımsız hizmet götürerek yalnızca İstanbulluların değil tüm Türkiye’nin gönlüne giren İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu, halka hizmet yolunda kararlı yürüyüşünü sürdürecektir. Sandıkta galip gelen millet iradesi, hukuk dışı yollarla mağlup edilemeyecek. Demokrasi ve adalet yolunda Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nu ve milyonlarca yurttaşımızın iradesini savunmaya devam edeceğiz."

2930