İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek mesajları! ‘Asla yalnız  yürümeyeceksin...’ - Sayfa 23

EYÜPSULTAN BELEDİYE BAŞKANI MİTHAT BÜLENT ÖZMEN

"16 milyon İstanbullunun iradesini temsil eden Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu, Türkiye’nin her yerinden yurttaşımızın gönlünde yer edinmiştir. Siyasi yasaklarla bu sevgi durdurulamaz. Ekrem Başkan yalnız değil, millet yanında!"

2330
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek mesajları! ‘Asla yalnız  yürümeyeceksin...’ - Sayfa 24

SARIYER BELEDİYE BAŞKANI M. OKTAY AKSU

"İBB Başkanımız Sn.Ekrem İmamoğlu’na yönelik, millet iradesinin yok sayılacağı güdümlü, ısmarlama saldırılar ve siyasi yasak girişimi, milletten yana siyaseti yasaklama girişimi olacaktır. Ekrem Başkanımıza uygulanmak istenen hukuk dışı siyasi yasak girişiminin karşısındayız. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da halkımızın desteğiyle asla yalnız yürümeyecektir. Doğru duvar yıkılmaz!"

2430
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek mesajları! ‘Asla yalnız  yürümeyeceksin...’ - Sayfa 25

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI ÖZGÜR KABADAYI

"İstanbul’da 16 milyon İstanbullunun iradesini temsil eden, herkese eşit ve adil hizmet sunan İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'na yönelik siyasi yasak girişimleri ve bu girişimleri yargı kararları ile meşrulaştırmaya çalışan kirli oyunların farkındayız. Biz hukukun üstünlüğünü savunacak, millet iradesi dışında hiç bir gücü tanımayacağız. Sayın Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun yanında dimdik omuz omuza duracağız!"

2530
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek mesajları! ‘Asla yalnız  yürümeyeceksin...’ - Sayfa 26

AVCILAR BELEDİYE BAŞKANI UTKU CANER ÇANKAYA

"Biz başaracağız, yoksulluğa mahkum ettiğiniz koca bir halk başaracak, adalet ve eşitlik kazanacak. Milletimizin seçtiği, karanlık günlerin içinde bir umut olarak gördüğü, 16 milyon İstanbullunun iradesini teslim ettiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nu engellemeye kimsenin gücü yetmeyecek. Birlikte yürüyecek uzun bir yolumuz var!"

2630