İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek mesajları! ‘Asla yalnız  yürümeyeceksin...’ - Sayfa 21

ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANI ERHAN GÜZEL

"16 milyon İstanbul halkının iradesi ile üç defa İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Sayın Ekrem İmamoğlu'na uygulanmak istenen hukuk dışı siyasi yasak girişiminin karşısındayız. Her zaman olduğu gibi daha güçlü bir şekilde demokrasimizi ve hukukun üstünlüğünü savunacağız. Milletimizin iradesi üstünde hiçbir gücü tanımayacağız. Halep oradaysa, arşın buradadır! Yolumuz uzun, heyecanımız yüksek. Aydınlık, güçlü ve güzel yarınlara hep birlikte yürüyeceğiz."

2130
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek mesajları! ‘Asla yalnız  yürümeyeceksin...’ - Sayfa 22

MALTEPE BELEDİYE BAŞKANI ESİN KÖYMEN

"Milletin iradesini ve hukuku yok sayanlara, siyasi yasak gibi girişimlerde bulunanlara karşı demokrasiyi ve adaleti savunmaya devam edeceğiz. İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu, milyonlarca yurttaşımızın iradesidir. Demokrasi ve hukuk düşmanlarına bu millet yenilmeyecek, yenilmeyeceğiz."

2230
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek mesajları! ‘Asla yalnız  yürümeyeceksin...’ - Sayfa 23

EYÜPSULTAN BELEDİYE BAŞKANI MİTHAT BÜLENT ÖZMEN

"16 milyon İstanbullunun iradesini temsil eden Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu, Türkiye’nin her yerinden yurttaşımızın gönlünde yer edinmiştir. Siyasi yasaklarla bu sevgi durdurulamaz. Ekrem Başkan yalnız değil, millet yanında!"

2330
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek mesajları! ‘Asla yalnız  yürümeyeceksin...’ - Sayfa 24

SARIYER BELEDİYE BAŞKANI M. OKTAY AKSU

"İBB Başkanımız Sn.Ekrem İmamoğlu’na yönelik, millet iradesinin yok sayılacağı güdümlü, ısmarlama saldırılar ve siyasi yasak girişimi, milletten yana siyaseti yasaklama girişimi olacaktır. Ekrem Başkanımıza uygulanmak istenen hukuk dışı siyasi yasak girişiminin karşısındayız. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da halkımızın desteğiyle asla yalnız yürümeyecektir. Doğru duvar yıkılmaz!"

2430