İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek mesajları! ‘Asla yalnız  yürümeyeceksin...’ - Sayfa 16

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANI MESUT KÖSEDAĞI

"Son yerel seçimlerde 4.432.862 oy alarak rakibine 1 milyon oy fark atan ve sadece İstanbul’da değil, Türkiye’nin her bölgesinde her kesimden insanın gönlüne giren Sayın Ekrem İmamoğlu, kendisine hakaret eden eski bir bakana aynı şekilde cevap verdiği için siyasi yasaklı hale getirilmeye çalışılıyor. Eğer hukuku yok sayan böyle bir karar alınırsa, bu karar sadece Sayın Ekrem İmamoğlu’na değil, bütün CHP’li belediye başkanlarına karşı alınmış sayılacaktır. İstanbul’da Ekrem Başkan’a yüzde 80,25 ile en yüksek desteği verdiğimiz Kadıköy’de, Kadıköy Belediye Başkanı olarak böyle bir kararda hem Kadıköy’ün hem İstanbullunun oyunu sonuna kadar savunacağım. Derdimiz demokrasi! Derdimiz sandık iradesi!"

1630
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek mesajları! ‘Asla yalnız  yürümeyeceksin...’ - Sayfa 17

BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI ALAATTİN KÖSELER

"Halkın iradesi her şeyin üstündedir, Ekrem İmamoğlu yalnız değildir. Göreve geldiği günden bu yana doğudan batıya, kuzeyden güneye tüm Türkiye’ye hizmet etmiş, gönülleri fethetmiştir. Sandıktan çıkan sonucu hiçe sayarak milletin iradesini engellemeye çalışanlara karşı halkımız gereken cevabı yine verecektir. İstanbul’un aydınlık geleceği için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz."

1730
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek mesajları! ‘Asla yalnız  yürümeyeceksin...’ - Sayfa 18

ÇEKMEKÖY BELEDİYE BAŞKANI ORHAN ÇERKEZ

"İBB Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu, halkın iradesiyle seçilmiş, 16 milyon İstanbulluya hizmette Tam Yol İleri diyerek halka hizmet için gecesini gündüzüne katarak çalışmaktadır. Demokrasiye ve Türkiye'ye yakışmayan siyasi yasaklara karşı geçmişte nasıl karşı durduysak, gelecek güzel günlerde de karşı duracağız. Olası akıl dışı bir bu yasağa karşı, Sn. Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun yanında, yakınında ve omuz omuza durarak gerekli mücadeleyi sonuna kadar vereceğiz."

1830
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek mesajları! ‘Asla yalnız  yürümeyeceksin...’ - Sayfa 19

ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKANI RESUL EMRAH ŞAHAN

"Bu fotoğraf İstanbul İttifakı'dır. Milyonların umududur. Türkiye İttifakı'nın gücünü anlamayanlar, fırtınaya çelme takmaya çalışanlar siyasi körlüğün içinde, tarih ve toplum gözünde en gülünç hale düşmekte ısrarcılar. Ekrem İmamoğlu Başkanımızın çıktığı yolda, omuz omuzayız, sonuna kadar!"

1930