İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek mesajları! ‘Asla yalnız  yürümeyeceksin...’ - Sayfa 14

ESENYURT BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÖZER

"Ekrem İmamoğlu, 16 milyon İstanbullunun geleceğe olan inancı ve umududur. Siyasi yasakla bu umudu yok etmeye çalışanlar şunu bilmelidir ki biz yol arkadaşımızı asla yalnız bırakmayacağız! Bu kararı veren zihniyet çok tanıdık; halkın iradesinden korkanlar! Ama biz, her zaman olduğu gibi Ekrem İmamoğlu'nun yanında olacak ve onunla omuz omuza bu mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz!"

1430
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek mesajları! ‘Asla yalnız  yürümeyeceksin...’ - Sayfa 15

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI EREN ALİ BİNGÖL

"İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile hizmette ve sandıkta yarışamayanlar, demokrasiye aykırı yollarla halkın iradesini zayıflatmaya çalışıyorlar. Ancak unutmamalıdırlar ki, bu millet iradesini ve vicdanını asla teslim etmez. Ekrem İmamoğlu, bu milletin umududur; halkın desteğiyle bu yolda kararlılıkla yürümeye devam edecektir. Hiç kimse milletin kararını değiştirme gücüne sahip değil. Halkın talepleri, özgürlük, eşitlik ve adalet arzusu her geçen gün daha da güçleniyor. Ekrem İmamoğlu'nun yanındayım, demokrasinin ışığında hep birlikte ilerlemeye devam edeceğiz.

1530
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek mesajları! ‘Asla yalnız  yürümeyeceksin...’ - Sayfa 16

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANI MESUT KÖSEDAĞI

"Son yerel seçimlerde 4.432.862 oy alarak rakibine 1 milyon oy fark atan ve sadece İstanbul’da değil, Türkiye’nin her bölgesinde her kesimden insanın gönlüne giren Sayın Ekrem İmamoğlu, kendisine hakaret eden eski bir bakana aynı şekilde cevap verdiği için siyasi yasaklı hale getirilmeye çalışılıyor. Eğer hukuku yok sayan böyle bir karar alınırsa, bu karar sadece Sayın Ekrem İmamoğlu’na değil, bütün CHP’li belediye başkanlarına karşı alınmış sayılacaktır. İstanbul’da Ekrem Başkan’a yüzde 80,25 ile en yüksek desteği verdiğimiz Kadıköy’de, Kadıköy Belediye Başkanı olarak böyle bir kararda hem Kadıköy’ün hem İstanbullunun oyunu sonuna kadar savunacağım. Derdimiz demokrasi! Derdimiz sandık iradesi!"

1630
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek mesajları! ‘Asla yalnız  yürümeyeceksin...’ - Sayfa 17

BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI ALAATTİN KÖSELER

"Halkın iradesi her şeyin üstündedir, Ekrem İmamoğlu yalnız değildir. Göreve geldiği günden bu yana doğudan batıya, kuzeyden güneye tüm Türkiye’ye hizmet etmiş, gönülleri fethetmiştir. Sandıktan çıkan sonucu hiçe sayarak milletin iradesini engellemeye çalışanlara karşı halkımız gereken cevabı yine verecektir. İstanbul’un aydınlık geleceği için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz."

1730