İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek mesajları! ‘Asla yalnız  yürümeyeceksin...’ - Sayfa 10

BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANI RIZA AKPOLAT

"İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu'na verilecek 'siyasi yasak' milletten yana siyaseti yasaklama girişimidir. Milletin iradesini hiçe saymaktır. Güdümlü saldırılar bizi yıldıramaz. Yerimiz de yurdumuz da milletin yanıdır. Ekrem Başkan yalnız değildir. Yanındayız, arkasındayız."

1030
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek mesajları! ‘Asla yalnız  yürümeyeceksin...’ - Sayfa 11

KARTAL BELEDİYE BAŞKANI GÖKHAN YÜKSEL

"İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu, 16 milyon İstanbullunun iradesidir. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da halkımızın desteğiyle, adalet yolunda da asla yalnız yürümeyecektir. İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu yalnız değildir!"

1130
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek mesajları! ‘Asla yalnız  yürümeyeceksin...’ - Sayfa 12

BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKANI HASAN AKGÜN

"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'na yönelik hukuksuz bir karar alarak demokrasiyi zayıflatmayı hayal edenler, sarsılmaz bir halk iradesiyle karşılaşır. Bu ülkenin 85 milyon ferdi, tıpkı geçmişte olduğu gibi demokrasinin ve adaletin yanında saf tutar, günü geldiğinde de en ağır cevabı verir. Bu millet, adaletin ve hakkaniyetin temsilcisi olarak Sayın Ekrem İmamoğlu’nu bağrına bastı; yolunu aydınlattı. Onu asla yalnız yürütmeyeceğiz. Hep birlikte, kurucu değerlerimiz ışığında, ülkemizi yeniden inşa edeceğiz."

1230
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek mesajları! ‘Asla yalnız  yürümeyeceksin...’ - Sayfa 13

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI MEHMET MURAT ÇALIK

"İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile siyasetin er meydanında, yani halka hizmette yarışamayanlar, halkın iradesini gasp etmek için türlü yollar arıyorlar. Oysa mührün sahibi milletimizdir ve milletimiz Ekrem İmamoğlu'nu çoktan bağrına basmıştır. Demokrasiyi askıya almayı düşünenler bilsin ki, halk yenilmez. Ekrem Başkanımız asla yalnız yürümeyecektir."

1330