Hüsnü Çoban ölecek mi? Özgür Ozan ilk kez konuştu - Sayfa 9

Cenazenin düzenleneceği yere gidip bakmayı düşündünüz mü? - Düşünmez olur muyum? Gidip bakınacaktım hakikaten geldiler mi diye. Binlerce kişi bunu konuşuyor, bunu onaylıyor tamam da acaba içlerinden ciddi ciddi kalkıp giden olur mu diye merak ettim açıkçası. Hâlâ da bilmiyorum gittiler mi, gitmediler mi...

925
Hüsnü Çoban ölecek mi? Özgür Ozan ilk kez konuştu - Sayfa 10

Röportajı yapmak için oturduğumuz mekanda en az beş kişi yanımıza gelip size “Ölmemişsin” dedi. Sizi ne kadar çok insanın takipte olduğunun farkında mısınız? - Daha demin “Allah rahmet eylesin” dediler ya, “Bana değil, yakınlarıma başsağlığı dileyin” demekten başka tepki veremiyorum.(Gülüyor)

1025
Hüsnü Çoban ölecek mi? Özgür Ozan ilk kez konuştu - Sayfa 11

Bu sahne sayesinde sevenlerinizi de sevmeyenlerinizi de görmüşsünüzdür... - Allaha şükür hiç ummadığım kadar seveni varmış Hüsnü’nün. Benim diyemiyorum çünkü “Hüsnü Çoban yaşıyormuşsun” diye gelip selfie çektiriyorlar. “Paylaşma bak, bölüm bu akşam” diyorum.

1125
Hüsnü Çoban ölecek mi? Özgür Ozan ilk kez konuştu - Sayfa 12

Ölmediğim de yayılır şimdi sosyal medyada, bu sefer farklı etkinlikler yaparlar (gülüyor). Yakınlarıma “Hüsnü değil, Özgür mü öldü?” diye sormuşlar falan... Durum komik bir hâl almaya başladı, bakalım bu cuma (bugün) çözülecek düğüm.

1225