Hüsnü Çoban ölecek mi? Özgür Ozan ilk kez konuştu - Sayfa 4

Siz de bir süredir veda ima eden paylaşımlar yapıyordunuz ama... Bilinçli miydi bu? - İyi de birkaç bölüm sonra vurulacağımı biliyordum, öyle paylaşımlar yapmak hakkım (gülüyor). Yine de olayın bu kadar büyüyeceğini tahmin etmedim. İlk vurulduğumda 134. bölümdü, kaçıncı sezona denk geliyor ben bile hatırlamıyorum.

425
Hüsnü Çoban ölecek mi? Özgür Ozan ilk kez konuştu - Sayfa 5

O zaman bu kadar tepki gelmemesi doğal. Ama bu sahne bir başka ses getirdi. Hüsnü Çoban’ın ne kadar baskın bir karakter olduğunun şimdi farkına vardım.

525
Hüsnü Çoban ölecek mi? Özgür Ozan ilk kez konuştu - Sayfa 6

İzleyici Hüsnü Çoban’ı neden bu kadar çok sevmiş olabilir? - Aile babası çünkü... En önemli sebep o... Ayrıca mağdur tiplemeli, memur maaşıyla ailesini geçindiren sıradan bir adam. Bir sürü çocuğu var, sempatik biri, dizinin gülümseyen yüzü. Başarılı, sürekli ödül alan bir polis. O yüzden halk seviyor.

625
Hüsnü Çoban ölecek mi? Özgür Ozan ilk kez konuştu - Sayfa 7

Ölüm sahnesinin ardından yapılan yorumlardan ilginizi en çok hangileri çekti? - “Adam memur maaşıyla ev geçindiriyordu, çoluk çocuk yetim kaldı, yazık” benzeri yorumları çok beğendim. Kendi ailesinden birinin başına gelmiş gibi tepki gösterdiler. Çok samimiydi bu yorumla

725