Gündem
06 Nis 2016 14:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:26

Hürriyet okur temsilcisinin acı günü! Gazeteci eşi hayatını kaybetti! (Medyaradar/Özel)

Hürriyet okur temsilcisi Faruk Bildirici bugün büyük bir acı ile sarsıldı...

Hürriyet okur temsilcisi Faruk Bildirici, bugün hayatının en büyük acılarından birisiyle sarsıldı. Bildirici'nin eşi, Serpil (Özekmekçi) Bildirici, geçirdiği rahatsızlık sonucu 57 yaşında hayatını kaybetti.

Serpil Bildirici, bir süredir İbni Sina Hastanesi'nde tedavi görüyordu. Bugün öğlen saatlerinde hayatını kaybeden gazeteci Serpil Bildirici için 7 Nisan Perşembe günü öğlen vakti Kocatepe Camii’nde tören düzenlenecek.

Bildirici’nin cenazesi daha sonra memleketi Aydın'ın Söke ilçesine götürülecek. Serpil Bildirici için 8 Nisan Cuma günü öğlen vakti Söke Hacılar Camii’nde cenaze töreni düzenlenecek.Bildirici, Söke Asri Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

1959 doğumlu Serpil Bildirici, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunuydu. Bildirici çiftinin, Elif ve Aslı adında iki kızı bulunuyor.

Faruk Bildirici, bir süre süre kaleme aldığı yazısından eşinden şu şekilde bahsetmişti:

"Üniversite hem hayat arkadaşını, hem de evliliği getirdi bana. Serpil (Özekmekçi) ile aynı sınıftaydık. Dört yıl aynı sıraları paylaşmamıza rağmen neredeyse hiç konuşmadık desem yeridir. Halbuki okul numaralarımız 1256 ve 1257'di, aynı gün, peşpeşe kaydolmuştuk okula. Yine de tanışmamız için okulun bitmesi, gazetecilik stajına başlamamız gerekti. Arkadaşlığımız bir gazetecilik tartışması, hatta kavgasının ardından dostluğa dönüştü. O dostluk da yağmurlu bir günde sıcacık sevgiyi getirdi beraberinde. 30 yıldır elele yürüyoruz bu hayatta. Yola çıkarken iki kişiydik,şimdi kızlarımız Elif (21 Mayıs 1984) ve Aslı (10 Ocak 1994) da katıldı bize..."

(MEDYARADAR/ÖZEL)