Hüner Coşkuner'in yakın arkadaşı acı gerçeği açıkladı: Annesi şokta! - Sayfa 5

“1 hafta önce telefon açtı, ‘Ciğerlerim su toplamış, yoğun bakıma giriyorum’ dedi. Zor nefes alıyordu. ‘Kemoterapinin yan etkileridir onlar’ dedim. Bu son konuşmamızmış. Hastaneye pandemiden dolayı almıyorlar. Ama Saliha (Hüner Coşkuner’in ikizi) ile konuşuyordum. 1 haftadır entübe değildi, son anda etmişler. Sabah 05.00’te entübe etmişler, akşam 22.00’de vefat etmiş. Ne sigara içerdi ne de alkol. Hep umutluyduk. Ansızın sessizce aramazdan ayrıldı.”

518
Hüner Coşkuner'in yakın arkadaşı acı gerçeği açıkladı: Annesi şokta! - Sayfa 6

'KÜPELERİMLE GÖMÜLMEK İSTERİM'

Ünlü sanatçı yıllar önce CNN TÜRK'te katıldığı canlı yayında 'Vasiyetim var aileme. Allah gecinden versin. Yaşamak her şeye rağmen çok güzel. Küpelerimle gömülmek isterim.' ifadelerini kullanmıştı.

618
Hüner Coşkuner'in yakın arkadaşı acı gerçeği açıkladı: Annesi şokta! - Sayfa 7

SON ARZUSU PİLAV

Kanserle mücadelesine yenik düşen Hüner Coşkuner'in ablası, Uçankuş TV'de katıldığı programda, sanatçının ölmeden önceki son isteğini anlatmıştı.

718
Hüner Coşkuner'in yakın arkadaşı acı gerçeği açıkladı: Annesi şokta! - Sayfa 8

Kardeşinin sabah 5'te entübe olduğunu anlatan Coşkuner'in ablası, "Bir gün evvel konuştum. 'Bana yemek vermiyorlar. Pilav yap bana gel. Hakkını helal et ablam, bana çok baktın' dedi. Helalleştik, bize onun hiç yüklüğü olmadı. O hayatımdaki tanıdığım hanımefendinin ta kendisiydi." diye konuştu.

818