Hull City'i satın alan Acun Ilıcalı yeni hedefini açıkladı! "Devrim niteliğinde bir projem var!" - Sayfa 8

"HULL CITY TARAFTARLARI İLE TÜRKİYE ARASINDA BAĞ KURACAĞIZ"

Hull City taraftarlarının güzel ülkemde, Türkiye'de tatil yapabilecekleri planlar yapıyoruz. Türkiye'deki insanlar futbol hastası, İngiltere futbolunu da çok seviyorlar. Benim satın almam sonrasında Hull City'ye de büyük bir ilgi oluşmuş durumda. Bunlar daha başlangıç. İleride torunlarımıza Hull City ile Türkler arasındaki bu bağı gururla anlatacağız.

813
Hull City'i satın alan Acun Ilıcalı yeni hedefini açıkladı! "Devrim niteliğinde bir projem var!" - Sayfa 9

"HAYATIMDAN 2-3 SEZONLUK DİZİ ÇIKAR"

Milyonda bir yaşanacak türden bir hayatım oldu. 20 yaşında evlendim, 21 yaşında baba oldum. 22 yaşında annemi ve babamı Trafik kazasında kaybettim, o arabada kızım da vardı ama 15 kırıkla kurtuldu. 23 yaşında motosiklet kazası geçirdim, yanımdaki arkadaşım hayatını kaybetti. 24 yaşında iflas ettim ve işsiz kaldım. Tüm bunlara rağmen hayata karşı asla olumsuz olmadım.

913
Hull City'i satın alan Acun Ilıcalı yeni hedefini açıkladı! "Devrim niteliğinde bir projem var!" - Sayfa 10

Daha sonra bir gün bir TV kanalının önünden geçerken spor müdürü beni çağırdı ve muhabir olmak isteyip istemediğimi sordu. İçimden; "Para vererek gittiğim stadyumlara bedava gireceğim" diye düşündüm ve kabul ettim.

1013
Hull City'i satın alan Acun Ilıcalı yeni hedefini açıkladı! "Devrim niteliğinde bir projem var!" - Sayfa 11

Hayatımdan reyting rekorları kırabilecek 2-3 sezonluk dizi çıkar. Üç evlilik yaşadım, 4 kızım var. Özel hayatımın ilgi çekici olmasından ötürü 10 yıldır Türkiye'de hakkında en çok Haber yapılan kişilerden biriyim. Aynı zamanda yapılan bazı anketlere göre Türkiye'de en güvenilir 5 kişiden de biriyim. Türk insanları beni çok seviyor. Sokakta, tribünde, trafikte... Nerede görseler fotoğraf çektiriyorlar. Günde ortalama 200 fotoğraf çektiriyorumdur.

1113