Hull City'i satın alan Acun Ilıcalı yeni hedefini açıkladı! "Devrim niteliğinde bir projem var!" - Sayfa 3

"İngiliz futboluna her zaman ayrı bir sevgim oldu. Bir takım sahibi olmak benim hayalimdi. Maddi imkanım oluşunca İngiltere'den takım almaya karar verdim. İngiliz futbolunun damarlarımdaki kana karışmasını istiyordum."

313
Hull City'i satın alan Acun Ilıcalı yeni hedefini açıkladı! "Devrim niteliğinde bir projem var!" - Sayfa 4

"HULL'DA DA, İSTANBUL'DAKİ BOĞAZ KÖPRÜSÜ GİBİ BİR KÖPRÜ VAR"

"Uzun bir süre kulüp baktım. Hangisi bana daha uygun olur, satın alma imkanım olabilir mi diyerek... 5 kulübü araştırdım. Hull City'yi Premier Lig zamanlarından biliyordum. Gidip şehri ve kulübü görmek istedim. İlk olarak Haziran 2021'de gittim. İndiğim ilk andan itibaren kendimi çok iyi hissettim. Stadyumu ve insanları çok sevdim. Şehre karşı da büyük bir sevgi oluştu içimde. Hull'da da İstanbul'daki Boğaz Köprüsü gibi Humber Köprüsü var. Bu da kaderin bir başka işareti bence. Şehri ve kulübü gezdikten sonra yanımdaki kardeşime döndüm ve dedim ki; "İşte bu benim şehrim ve benim takımım."

413
Hull City'i satın alan Acun Ilıcalı yeni hedefini açıkladı! "Devrim niteliğinde bir projem var!" - Sayfa 5

"KARİYERİM BOYUNCA HİÇ BAŞARISIZ OLMADIM"

Kariyerim boyunca hiç başarısız olmadım. Her yıl bir öncekinden daha iyi geçti. Hollywood'un en ünlü yıldızlarını Türkiye'deki programımda konuk ettim. Hull'daki güzel insanları mutlu etmek yeni hedefim.

513
Hull City'i satın alan Acun Ilıcalı yeni hedefini açıkladı! "Devrim niteliğinde bir projem var!" - Sayfa 6

"BİR SONRAKİ LEICESTER CITY OLMAYA ADAYIZ"

Başarının bir yılda geleceğini söyleyemem ama gelecek sezondan itibaren yüksek bir konsantrasyonla Premier Lig'e yükseleceğimizi düşünüyorum. İlk hedefimiz bu. Premier Lig'e çıkarsak düşmeye aday takımlardan olmayacağız. Amacımız ilk 6'ya oynamak olacak. Hull City'nin Leicester City'den eksik bir yanı olduğunu düşünmüyorum. Leicester'ın geçtiğimiz yıllardaki performansını takdir ediyorum. Bir sonraki Leicester City olmaya adayız. Hull City olarak kupalar kazanma potansiyeline sahibiz.

613