Hollywood yıldızı Sultanbeyli'deki Suriyelileri ziyaret etti - Sayfa 3

Amerikalı ünlü oyuncu Lindsay Lohan, Türkiye'ye gelerek Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın ile Sultanbeyli'de Suriyeliler için açılan hastaneye ziyaret etti. Hastanedeki görüşmelerin ardından Suriyeli bir aileye misafir olan Lohan, sığınmacılara hediyeler verdi. Suriyeli sığınmacıların hikayelerini dinleyen Lohan, gözyaşlarına hakim olamadı.

39
Hollywood yıldızı Sultanbeyli'deki Suriyelileri ziyaret etti - Sayfa 4

Türkiye'den ayrılmadan izlenimlerini sosyal medya hesabından paylaşan Lohan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sık sık dile getirdiği "Dünya 5'ten büyüktür" ifadesini slogan olarak kullandı. Lohan, Türkiye'ye en kısa zamanda bir daha gelerek Suriyeli sığınmacılarla ilgili çalışmalarına devam etme sözü verdi.

49
Hollywood yıldızı Sultanbeyli'deki Suriyelileri ziyaret etti - Sayfa 5

Lindsay Lohan'a eşlik eden Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Boynukalın, ünlü oyuncunun ziyaretine ilişkin AA muhabirine bilgi verdi.

59
Hollywood yıldızı Sultanbeyli'deki Suriyelileri ziyaret etti - Sayfa 6

Lohan'ın, Suriyeli ailelerin ve Türkiye'nin sığınmacılar için yaptığı fedakarlıklardan çok etkilendiğini dile getiren Boynukalın, "Hollywood yıldızı, gördükleri karşısında çok etkilendi. Ziyaret ettiği bir mültecinin hikayesini dinledikten sonra, evin mutfağına geçerek hüngür hüngür ağladı" dedi.

69