Magazin
09 Eki 2009 09:12 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:53

"HEYKELLERİ GÖKÇEK'E VERELİM,ANKARA'NIN ÇUKURLARINI DOLDURSUN!.." MÜJDE AR'DAN İLGİNÇ TEKLİF!..

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin simgesi olan Venüs heykellerinden birinin yakılmasını yorumlayan Müjde Ar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e gönderme yaptı.

Gökçek'in bir dönem tartışmalara neden olan "Böyle sanatın içine tükürürüm" açıklamasına göndermede bulunan Müjde Ar, kalan diğer Venüs heykellerini Melih Gökçek'e verme tavsiyesinde bulundu.


Ar, "Ben diyorum ki, bu heykeli kim yaktıysa yakmış artık. Bunun peşine düşmeyelim. Kalan heykelleri gerçek bir heykel sever olan Melih Gökçek'e gönderelim. Kalanların icabına da o baksın. Ankara'nın çukurlarını doldursun! ... Ne lüzumu var şimdi değil mi? Sever kendisi hele öyle açık saçık oldu mu! Tehlikeli, hiç yapmamak lazım" şeklinde konuştu.


Heykeli yakan kişilerle ilgili olarak olayın sosyolojik bir yanı olduğunu söyleyen ve derin bir konu olduğu için ekranda uzun uzun açıklama gereğini duymayan Müjde Ar, "Ben bu heykel düşmanlığının çok da vahim olduğunu düşünmüyorum. Sadece senede 2-3 defa aşağı indiriyorlar... Artık doğru adrese göndermek lazım heykelleri" dedi.