'Her şeyi bilen' Enes Halifekan'ın kimliği ortaya çıktı! Ekip arkadaşları konuştu: Örgüt işleriyle…

Attığı 162 bin tweet ile Türkiye'de aralarında terör saldırıları, siyasi gelişmelerin de olduğu pek çok olayı önceden bildiği iddia edilen 'Enes Halifekan'ın kim olduğu belli oldu. Kimliği ortaya çıkan 'Enes Halifekan'ın bulunan ekip arkadaşları ise dikkat çeken 'örgüt' itirafında bulundu.

'Her şeyi bilen' Enes Halifekan'ın kimliği ortaya çıktı! Ekip arkadaşları konuştu: Örgüt işleriyle… - Sayfa 1

YouTube’da “Baso” adıyla içerikler üreten Ulaş Başaran; Gaziantep, Güvenpark ve Beşiktaş saldırıları, Rus Büyükelçi Andrey Karlov suikasti, 15 Temmuz 2016 darbe girişimi, 2017 St. Petersburg metro saldırısı, 2023 Süper Kupa Finalinin İptali, 2023 Bitcoin ETF Onayı ve 2024 Galatasaray’ın şampiyonluğu gibi olayları yıllar önceden tweet attığı iddia edilen, hakkında komplo teorileri üretilen Enes Halifekan hesabının izini sürdü.

120
'Her şeyi bilen' Enes Halifekan'ın kimliği ortaya çıktı! Ekip arkadaşları konuştu: Örgüt işleriyle… - Sayfa 2

YouTuber Ulaş Başaran, 162 bin tweet arasından ipuçlarını bir araya getirerek Enes Halifekan’ın telefon numarasını, yaşadığı yeri, adı soyadını, üniversitesini ve fotoğraflarını ortaya çıkardı.

220
'Her şeyi bilen' Enes Halifekan'ın kimliği ortaya çıktı! Ekip arkadaşları konuştu: Örgüt işleriyle… - Sayfa 3

Enes Halifekan’ın paylaştığı tweet’lerin büyük çoğunluğunda yer alan Samet imzası üzerinden yola çıkan Başaran’ın ilk olarak s…o…077 karakterlerini içeren e-mail adresi dikkatini çekti.

320
'Her şeyi bilen' Enes Halifekan'ın kimliği ortaya çıktı! Ekip arkadaşları konuştu: Örgüt işleriyle… - Sayfa 4

İşte o tweet...

420