Her biri ıssız adada günlerce ter döktü... Survivor yarışmacılarının şaşırtan değişimleri - Sayfa 9

BURÇAK TUNCER

Burçak Tuncer 2017 Survivor'ın en genç isimlerinden biriydi... Güçlü rakipleri ile potaya çıkan Burçak, adaya erken veda etti. 'Buraya gelmek gerçekten benim hayalimdi. Hayallerimin ötesinde şeyler yaşadım.' diyen Burçak Tuncer, yarışmanın ardından şöhretten uzak bir hayatı seçti. Asıl mesleği mimarlık olan Tuncer, yaptığı tasarımları sosyal medya hesabında paylaşıyor. 

913
Her biri ıssız adada günlerce ter döktü... Survivor yarışmacılarının şaşırtan değişimleri - Sayfa 10

FULYA ŞAHİN

2017 Survivor yarışmacılarından Fulya Şahin, macerası kısa süren isimlerden. 'Soyadımın hakkını vereceğimve uçacağım' diyen yarışmacı ilk hafta adaya veda etti. Gözlerden uzak bir hayat yaşayan Fulya Şahin, burun estetiği yaptırdı, kaş şeklini değiştirdi. 

1013
Her biri ıssız adada günlerce ter döktü... Survivor yarışmacılarının şaşırtan değişimleri - Sayfa 11

SAHRA IŞIK

Sahra Işık, 2014 ve 2018'de Survivor'da ter döktü. Takım arkadaşları ile yaşadığı polemiklerle adından söz ettiren Sahra, yarışmanın ardından bambaşka birine dönüştü. Bir dizi estetik operasyon geçiren Işık, değişimi ile şaşırttı.

1113
Her biri ıssız adada günlerce ter döktü... Survivor yarışmacılarının şaşırtan değişimleri - Sayfa 12

MERYEM KASAP

Önce Survivor 2020, ardından ise Survivo 2021'de yarışan Meryem Kasap, her iki dönemde de sakatlığı nedeniyle yarışmaya veda etti. Meryem Kasap, geçtiğimiz akşam bir süredir birlikte olduğu sevgilisi ile nişanlandı. Meryem Kasap'ın nişanından çok değişimi sosyal medyada olay oldu. Eski fotoğraflarını Instagram sayfasından kaldıran Kasap'ı görenler tanıyamadı.

1213