HEPSİ KELEBEK HEPSİ ALTIN - Sayfa 15

EN İYİ TALK SHOW “Beyaz Show” programı En iyi Talk Show seçilen Beyazıt Öztürk’e ödülünü Hürriyet Gazetesi Yazı ışleri Müdürü Emre ıskeçeli verdi.

1529
HEPSİ KELEBEK HEPSİ ALTIN - Sayfa 16

EN İYİ ERKEK KOMEDİ OYUNCUSU En iyi Erkek Komedi Oyuncusu ödülünü Haluk Bilginer ve Ufuk Özkan kazandı. Bilginer “New York’ta Beş Minare”nin çekimleri nedeniyle Amerika’da bulunduğu için geceye katılamazken, Özkan teşekkür konuşmasında “Bu ödülü şu anda cennetteki locasından bizi izlediğine inandığım babam Cahit Özkan için alıyorum” dedi.

1629
HEPSİ KELEBEK HEPSİ ALTIN - Sayfa 17

ALTIN MİKROFON ÖZEL ÖDÜLÜ Törenin en büyük sürprizlerinden biri de Altın Mikrofon Özel Ödülü’ydü. Ödülleri takdim eden Hürriyet Gazetesi ıcra Kurulu Üyesi ve köşe yazarı Ertuğrul Özkök, ilk olarak Altın Mikrofon’un yaratıcısı ve Hürriyet eski Genel Yayın Yönetmeni Necati Zincirkıran’ı sahneye çağırdı.

1729
HEPSİ KELEBEK HEPSİ ALTIN - Sayfa 18

Ardından Ferdi Özbeğen, ılham Gencer, Kanat Gür, Mavi Işıklar (Nejat Toksoy, Çetin Yavuzdoğan, Metin Yavuzdoğan, Cihat Günaydın, Atilla şimşek), Selçuk Alagöz, Rana Alagöz, Erol Bilem, Cahit Oben, Uğur Dikmen, Cahit Berkay, Mavi Çocuklar (Dinçer Erdoğan), Gökçen Kaynatan, ılhan Telli ve Koral Yılmaz ödülleri için sahneye davet edildi. Sanatçılar, uzun süre ayakta alkışlandı.

1829