Hep birlikte tek yürek! Spor camiası depremzedeleri yalnız bırakmadı - Sayfa 5

FENERBAHÇE ÜLKER STADYUMUNU KULLANIMA AÇTI
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklama ise, "Ülkemizi hüzne boğan deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımız için halkımızın AFAD ihtiyaç listesi kapsamında deprem bölgesine yapmak istedikleri malzeme destekleri için Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'ni kullanıma açtığımızı, toplanacak tüm malzemeleri Kadıköy Belediyesi ile koordineli olarak afet bölgesine göndereceğimizi halkımızın bilgisine sunuyoruz. Fenerium'dan battaniye, kazak, atkı, bere gibi kışlık malzemeleri afet bölgesine gönderim için hazırlığımızı tamamladığımızı paylaşmak istiyoruz. Bir kez daha Türkiye'mize başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar, deprem bölgelerindeki tüm arama kurtarma ekiplerine güç ve kuvvet diliyoruz." ifadeleri kullanıldı. Takım kaptanı Altay Bayındır malzemeleri bizzat kendisi yükledi. Bayındır, deprem bölgesine maddi destekte bulundu.

513
Hep birlikte tek yürek! Spor camiası depremzedeleri yalnız bırakmadı - Sayfa 6

BEŞİKTAŞ, VODAFONE PARK'TA KAN BAĞIŞI TOPLAYACAK
Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada ise "Kulübümüz, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve çevre illerde de hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmak üzere AFAD'ın düzenlediği yardım kampanyasını desteklemektedir. Kulübümüz bünyesinde AFAD'ın başlattığı kampanyaya destek olmak amacıyla Yardım Komisyon Komitesi oluşturulmuştur. Taraftarlarımızdan ve vatandaşlarımızdan aşağıda belirtilen listedeki kullanılmamış ihtiyaç malzemelerini, AFAD tarafından deprem bölgesindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gönderilmek üzere; Vodafone Park'a ulaştırmalarını rica ederiz. Türk Kızılay'a ait kan bağış aracının da depremden yaralı olarak kurtulan vatandaşlarımızın tedavilerinde kullanılmak üzere Vodafone Park'ta kan bağışı toplayacağını kamuoyunun bilgisine sunarız." açıklamalarına yer verildi.

613
Hep birlikte tek yürek! Spor camiası depremzedeleri yalnız bırakmadı - Sayfa 7

TRABZONSPOR YOLA TIR ÇIKARDI
Trabzonspor'dan yapılan açıklamada ise, "Kulübümüz, ülkemizi büyük hüzne boğan deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmak üzere çalışmalara başlamıştır. Bununla ilgili olarak ivedilikle AFAD'ın yardım kampanyasına destek olmak üzere TS Club depolarımızda bulunan tüm çocuk, kadın ve erkek mont, bere, eldiven, sweatshirt, yağmurluk, atkı ve battaniye gibi ürünler depremzedelere ulaştırılacaktır. TS Club tırımız yarın Trabzon Valiliği'nin koordinasyonu eşliğinde depremzedelere yardım ulaştırmak için hareket edecektir. Ülkemizi yasa boğan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet; vatandaşlarımızın ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz." denildi.

713
Hep birlikte tek yürek! Spor camiası depremzedeleri yalnız bırakmadı - Sayfa 8

ATLETİZM FEDERASYONU 100 BİN TL BAĞIŞLADI
Türkiye Atletizm Federasyonu, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerde zarar gören vatandaşlar için bağışta bulundu. Federasyondan yapılan açıklamada, "Ülkemizi sarsan depremin yaralarını sarmak için Türkiye Atletizm Federasyonu olarak 100 bin TL bağışta bulunuyoruz. Devletimizin her daim yanındayız. Devletimiz ve milletimiz ile el ele ve dayanışma içerisinde bu acı günleri atlatacağız." denildi.

813