Haydar Dümen'in en iyiler listesi! - Sayfa 9

Rüyamda ilişkiye giriyorum 23 yaşındayım. 3 yıllık ilişkim var. Henüz birlikte olmadık. Bazen “Telefonda fantezi yapalım” diyor ama istemiyorum. Hem bilmiyorum hem de utanıyorum. Rüyalarımda hep ilişkiye giriyorum ve boşalıyorum. Ne yapayım? CEVAP: Sevgili yavrum, telefondaki muhabbeti bana değil, arkadaşına sor. Ne bileyim ben ne der! Ben buna dışarıdan limon sıkamam. Rüyanı bana sorma. Boşalıyorsun. Orgazm oluyorsun, mutlu oluyorsun. Kolay gelsin. Zaten bu senin ve benim elimde değil. Sistem kendi kendini çalıştırıyor. Kendini keşfet. Elin, ayağın bütün organların yerinde. Gözün kafan da senin. hayaller de sonsuz. Daha ne istiyorsun be...

912
Haydar Dümen'in en iyiler listesi! - Sayfa 10

Kızlığı bozuldu mu? Kız arkadaşımla ilişkiye girmeye çalıştık. Penisim vajinasına temas etti. Kız arkadaşım çok az temas olduğunu söyledi. Aşırı kan geldi. Kızlık zarının bozulma olasılığı ne kadardır? CEVAP: Değerli okurum, yüzde 99.9 yırtılmadı. Geri kalan yüzde 1’lik ihtimal göre yarı yırtılmış olabilir. Başka bir birleşmede yeniden kanayabilir.

1012
Haydar Dümen'in en iyiler listesi! - Sayfa 11

Nerede diktirebilirim? 17 yaşındayım. 13-14 yaşındayken mastürbasyon yaptım. Vajinamdan çok az kan geldi. Rengi adet kanamalarındaki gibi değildi. Kızlık zarımın bozulması için ne kadar kan gelmeli? Eğer bozulduysa zarımı nerede diktirebilirim? CEVAP: Sevgili okurum, mastürbasyon yaparken vajinaya bir şey sokmadıysan kızlık zarı duruyordur. Bunu dert etme. Yüzeysel mastürbasyona devam edebilirsin. Zamanı gelince de göğsünü gere gere evlenirsin. O kanın kaynağının nereden geldiği şimdilik belli olmaz. Bana zarla ilgili değilmiş gibi geldi.

1112
Haydar Dümen'in en iyiler listesi! - Sayfa 12

İkincisi olmuyor 33 yaşındayım. 10 yıllık evliyim. Seksi sevmeme rağmen ancak bir kez cinsel ilişkiye girebiliyorum. Eşime karşı kendimi devamlı mahçup hissediyorum. 2 veya daha fazla ilişkiye girebilmem için ne yapmam lazım? CEVAP: Değerli okurum, bir defa birleşme normaldir, doğaldır. Öp de başına koy. Erken boşalman yoksa, en azından 10 birleşmenin 5’inde kadının orgazm olabiliyorsa keyfinize bakın. Ama erken boşalman varsa, kadın ilişkiden bir şey anlamıyorsa bu sorun giderilmeli. Sayılara takılmayın, çünkü aldatıcı olabilir. Düzenli, sağlıklı ve iki taraf için başarılı seks sizi uzun yıllara taşır. GÜNÜN SÖZÜ Duyguda özverinin fazlası verenin hayatını karartır. Alanı şımartır. H.D.

1212