Haydar Dümen'in en iyiler listesi! - Sayfa 7

1 hafta önce 2 arkadaş aynı hayat kadınına gittik. 2 arkadaşın vücudunu sivilce bastı. Bende de kaşıntı oluyor. Doktora gidemiyorum. Nasıl önlem alabilirim? CEVAP: Değerli okurum, en azından yüzde 50’si psikolojik. Senin kaşınman da mantar ya da alerjik niteliklidir. Arkadaşın ve sen bir cilt hastalıkları uzmanına gidiverin.

712
Haydar Dümen'in en iyiler listesi! - Sayfa 8

Günde 8 kere boşalıyorum 20 yaşındayım. Günde 8 defa boşalıyorum. Sizce bir zararı var mı? Kız arkadaşım bu durumdan rahatsız oluyor ve şikayet ediyor. Ona bir sorun yaratır mı? CEVAP: Değerli okurum, şikayet edeceğine “Hayır” deyiversin daha kolay. Bir de birleşme süren kaç saniye, kaç dakika? Ayrıca kızı bu konuda ne kadar mutlu ettiğini, onu ne kadar hazırladığını ve arkadaşının orgazm olup olmadığını biliyor musun? Tek taraflı pilav kaşıklamaya devam! Değerli okurum paylaşın, bölüşün, ortadan gidin. Bu sayılar gereksiz ve faydasız. Ve her iki taraf için zararlı. Kızın da cinsel yaşamını köreltme.

812
Haydar Dümen'in en iyiler listesi! - Sayfa 9

Rüyamda ilişkiye giriyorum 23 yaşındayım. 3 yıllık ilişkim var. Henüz birlikte olmadık. Bazen “Telefonda fantezi yapalım” diyor ama istemiyorum. Hem bilmiyorum hem de utanıyorum. Rüyalarımda hep ilişkiye giriyorum ve boşalıyorum. Ne yapayım? CEVAP: Sevgili yavrum, telefondaki muhabbeti bana değil, arkadaşına sor. Ne bileyim ben ne der! Ben buna dışarıdan limon sıkamam. Rüyanı bana sorma. Boşalıyorsun. Orgazm oluyorsun, mutlu oluyorsun. Kolay gelsin. Zaten bu senin ve benim elimde değil. Sistem kendi kendini çalıştırıyor. Kendini keşfet. Elin, ayağın bütün organların yerinde. Gözün kafan da senin. hayaller de sonsuz. Daha ne istiyorsun be...

912
Haydar Dümen'in en iyiler listesi! - Sayfa 10

Kızlığı bozuldu mu? Kız arkadaşımla ilişkiye girmeye çalıştık. Penisim vajinasına temas etti. Kız arkadaşım çok az temas olduğunu söyledi. Aşırı kan geldi. Kızlık zarının bozulma olasılığı ne kadardır? CEVAP: Değerli okurum, yüzde 99.9 yırtılmadı. Geri kalan yüzde 1’lik ihtimal göre yarı yırtılmış olabilir. Başka bir birleşmede yeniden kanayabilir.

1012