Haydar Dümen'in en iyiler listesi! - Sayfa 4

Artık seksten hoşlanmıyorum 20 yaşında, 3 yıllık evli kadınım. Bir çocuğum var. Evliliğimin ilk yıllarında cinselliği severdim. Artık seksten hiç hoşlanmıyorum. Ne olur bana yardım edin. CEVAP: Sevgili okurum, evlilik denilen olay yediveren gül gibidir. Biri açarken öteki solar. Dikenler de can yakar. Evlilikte bu dikenler söze dönüşür, yüreğe dolar. Evlilikte mutlu olanlara benden selam olsun, koyunlarına kuşlar dolsun. Ne var ki kuşları ağaç kakan gibi olmasın. Yaşam sorunlarının çözümü için de kadınlar benim ‘EVLİLİK’ kitabımı okusun. Gelelim bilimin sözüne; bazı kadınlarda doğumdan sonra cinsel ilişki isteği bıçaklama kesilmiş gibi olur. Telaş etmeyin, fiziksel değil, ruhsal bir olaydır. Durum erkeğe göre de değişir. Çünkü evlilik iki taraflı oynanan bir oyundur.

412
Haydar Dümen'in en iyiler listesi! - Sayfa 5

Vajinaya sperm bulaştı Kız arkadaşım adet dönemindeydi ve yüzeysel sevişiyorduk. İlişkiye girmedik. Ben prezervatif takmıştım. Prezervatif çıkmış, spermler onun vajinasına bulaşmıştı. Ama birleşme olmadı sadece vajinasına bulaştı. Sizce hamile mi? CEVAP: Değerli okurum, bu koşullarda kız kesinlikle gebe kalmadı. Geçmiş olsun.

512
Haydar Dümen'in en iyiler listesi! - Sayfa 6

20 yaşındayım. Mastürbasyon yaparken 1 dakika bile olmadan boşalıyorum. Bu yüzden ilişkiye girmekten çekiniyorum. Sizce bu normal mi? CEVAP: Sevgili okurum, şimdilik yapacağın tek şey mastürbasyon yaparken süreyi uzatmak. Arada durmak, beklemek, başka şey düşünmek. Bu sabrı gösterip bu tekniği öğrenmek, saniyeler ve dakikalar kazanmak belki aylar sürebilir.

612
Haydar Dümen'in en iyiler listesi! - Sayfa 7

1 hafta önce 2 arkadaş aynı hayat kadınına gittik. 2 arkadaşın vücudunu sivilce bastı. Bende de kaşıntı oluyor. Doktora gidemiyorum. Nasıl önlem alabilirim? CEVAP: Değerli okurum, en azından yüzde 50’si psikolojik. Senin kaşınman da mantar ya da alerjik niteliklidir. Arkadaşın ve sen bir cilt hastalıkları uzmanına gidiverin.

712