Magazin
18 Eki 2007 10:22 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:51

HANGİ GAZOZ ŞİRKETİNİN SAHİBİ 'KABUL EDERSENİZ SİZE GAZOZ GÖNDERECEĞİM' DEDİ, MÜJDE AR NE YANIT VERDİ?...

Müjde Ar'ın "Gazoz kapağımı Bedri açtı,ama içine akıtmadı" sözleri gündeme damgasını vurmaya devam ediyor."Gazoz açma" herkesin diline dolandı.Ünlü bir gazoz üreticisi firmanın patronu bakın Müjde Ar'a ne teklif etti?

Müjde Ar´ın "Haydi Gel Bizimle Ol" isimli TV programında lise yıllarındaki anısından bahsederken "Bedri diye biri vardı... Benim gazoz kapağımı açtı, ama içine akıtmadı" sözleri geçen haftaya damgasını vurdu. "Gazoz açma" konusu herkesin diline dolandı. Öyle ki ´gazoz kapağı´haberleri nedeniyle Ar´ın filmlerdeki sevişme sahnelerini ve erotik görüntülerini içeren videoların izlenme sayısı 100 milyonu aştı.
Peki bu konu hakkında gazoz üreticileri ne düşünüyordu? Merak edip Uludağ Gazoz´un sahibi Ömer Kızıl´ı aradım. Meğer Kızıl da Müjde Ar ile bir gazoz diyaloguna girmiş. İşte Kızıl´ın sözleri:
"Bu açıklamadan kısa bir süre sonra Müjde Ar ile bir basın kuruluşundan çıkarken karşılaştık. `Merhaba ben Uludağ Gazozları´nın sahibi Ömer Kızıl, kabul ederseniz size gazoz göndermek istiyorum´ dedim. Çok memnun oldu. Bana `light içerim ben´ dedi. Sonra `Ben o konuyu herkesin anladığı şekilde söylemedim, Türkiye´de bunu çok büyüttüler´ diyerek söylediği sözle ilgili bir açıklamada bulundu. PR şirketimiz Müjde Hanım´ı arayıp ev adresini alacak. Kendisine birkaç koli gazoz göndermeyi düşünüyoruz."
Müjde Ar´ı reklam filminizde oynatmayı düşünür müsünüz? sorumu ise Kızıl şöyle yanıtladı: "Yok, müstehcen olabilir. Çünkü çok köklü bir firmamız var. Bu tarz bir olayla markamızı gündeme getirmeyi istemeyiz. Müjde Ar´ın zamanında kola yoktu, gazoz vardı. Kola Türkiye´ye 60´lı yıllarda girdi. Şu an gazozun satışı kolaya göre düşük. Müjde Hanım´ın bu açıklamasının faydası olursa sevinirim. Gazoz sektörünün hareketlenmesini isteriz, bu hoşumuza gider. Tabii bu cümle iyi anlamda kullanıldıysa..."

Gülşen Yüksel/Vatan