Hande Fırat'ın düğününü kim yaptı? İşte düğünün tüm merak edilenleri - Sayfa 8

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN VE AYDIN DOĞAN'IN DÜĞÜN HEDİYESİ Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın düğüne katılamadığını biliyorsunuz fakat çok şık hatıra bir bilezik hediye gönderdiğini de bizden duymuş olun. Peki Aydın Doğan ne hediye etti derseniz, Aydın Doğan kızı gibi gördüğü Hande Fırat'a Trabzon işi bir bilezik hediye etti.

829
Hande Fırat'ın düğününü kim yaptı? İşte düğünün tüm merak edilenleri - Sayfa 9

GELİNLİĞİ HANGİ MODACI DİKTİ? Hande Fırat'ın düğünde giydiği sade ama şık gelinlik Raşit Bağzıbağlı imzası taşıyor. Murat Özvardar'ın damatlığı ise Levon Kordonciyan imzalı.

929
Hande Fırat'ın düğününü kim yaptı? İşte düğünün tüm merak edilenleri - Sayfa 10

Hande Fırat'ın kızı Nehir ve 30'a yakın arkadaşı da düğün boyunca Hande Fırat'ı yalnız bırakmadı. Nikah sonrası yapılan "After party"de Hande Fırat kızların tezahüratlarına dans ederek karşılık verdi. Hande Fırat'ın ve Murat Özvardar'ın yakın arkadaşlarının katıldığı partide ünlü çift düşman çatlattı.

1029
Hande Fırat'ın düğününü kim yaptı? İşte düğünün tüm merak edilenleri - Sayfa 11

Hande Fırat'ın düğününde imam nikahı ve içki tartışması Hande Fırat Murat Özvardar ile dün gece evlendi. Peki Hande Fırat'ın eşi Murat Özvardar kimdir neyin nesidir, ne iş yapar? Hande Fırat'ın düğününe kimler katıldı? 15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı facetime görüşmesiyle kariyerinde zirveye çıkan Hande Fırat dün Ankara'da iş adamı Murat Özvardar ile dünyaevine girdi. Herkesin merakla takip ettiği düğüne birçok isim katıldı.

1129