Hande Fırat'ın düğününü kim yaptı? İşte düğünün tüm merak edilenleri - Sayfa 4

Hatta Mustafa Tuna'nın talebi üzerine, Hande Fırat'ın çocukluk arkadaşı olan Çankaya belediye başkanı Alper Taşdelen uzun süredir kıymak için beklediği nikahı kıyamamış. Kime niyet kime kısmet...

429
Hande Fırat'ın düğününü kim yaptı? İşte düğünün tüm merak edilenleri - Sayfa 5

DÜĞÜN İÇKİSİZ MİYDİ? Hande Fırat'ın düğününün en çok merak edilenlerinden birisi de düğündeki içki meselesi. Twitter'da çıkan düğünde içki yoktu, dolayısıyla bazı konuklar düğüne katılmadı söylentilerinin de asılsız olduğunu açıklayalım. Sheraton otelde gerçekleşen düğünde içki varmış. Mekanın iki tarafında da içki bulunuyor ve dileyen konuklar içkisini oradan alarak içmiş. Meğer sadece içmeyen konuklara saygıdan dolayı serviste meyve suyu tercih edilmiş.

529
Hande Fırat'ın düğününü kim yaptı? İşte düğünün tüm merak edilenleri - Sayfa 6

DÜĞÜNE KİMLER KATILDI? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılamadığı düğüne siyaset, sanat, medya dünyasından pek çok isim ve hande Fırat'ın gazeteci arkadaşları katıldı. Düğündeki siyasetçi renkliliği dikkat çekiciydi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanları, AK Parti, MHP, CHP, BBP, İYİ Parti'den birçok isim ve Ömer Çelik'in yanında Fikri Işık, Recep Akdağ gibi bakanlar da düğünde hazır bulundu. Aynı zamanda İngiltere Büyükelçisi, IMF Türkiye Temsilcisi, İsveç Büyükelçisi gibi yabancı ülke ve kurumlardan temsilciler de katıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın kıydığı nikahta çiftin şahitliklerini ise AB Bakanı Ömer Çelik, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Murat Ezberci ve Recep Ercan Keskin yaptı. Bakan Çelik törende, "Sayın Cumhurbaşkanımız adına burada bulunuyorum. Kudüs'le ilgili toplantısı, telefon trafiği var. Kendisi benim gelmemi istediler. Sayın Cumhurbaşkanının evli çiftlere tavsiyesini herkes biliyor" diyerek evlilik cüzdanını geline takdim etti.

629
Hande Fırat'ın düğününü kim yaptı? İşte düğünün tüm merak edilenleri - Sayfa 7

DÜĞÜNÜ AYDIN DOĞAN MI YAPTI? 15 Temmuz sonrası bir ödül töreninde patronu Aydın Doğan'ın Hande Fırat'a "evlen düğününü ben yapıcam" sözü düğün gecesinin en çok hatırlatılan sözü oldu. "Hande Fırat'ın düğününü Aydın Doğan yaptı" söylentisi alıp başını gitti. Peki düğünü gerçekte kim yaptı? Hande Fırat'ın düğününün tüm masraflarını öğrendiğimize göre damat Murat Özvardar karşıladı.

729