Hande Fırat'ın düğününü kim yaptı? İşte düğünün tüm merak edilenleri - Sayfa 16

MURAT ÖZVARDAR'IN İKİZ İHANETİ: Medyaya Murat Özvardar ismi 2012 yılında çapkınlığı ile yansımıştı. Murat Özvardar birlikte olduğu Esra Özkan'ı ikizi Berna Özkan'la aldatmıştı. İhaneti öğrenen Esra Özkan, durumdan ikizinin eşi ünlü haber spikeri Korcan Karar'ı da haberdar etmişti. Soluğu mahkemede alan Korcan Karar, kendisini Murat Özvardar ile aldatan eşinden tek celsede boşanmıştı.

1629
Hande Fırat'ın düğününü kim yaptı? İşte düğünün tüm merak edilenleri - Sayfa 17

HANDE FIRAT KİMDİR? 10 Eylül 1974'te Ankara'da doğdu. Ankara Tevfik Fikret Lisesi’ni bitirdikten sonra, Ankara Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü’nden mezun oldu. Üniversitede okurken çalışmaya başladı. Bülent Çaplı'nın dersinde Baki Şehirlioğlu ve Murat Yetkin'i dinledi; ATV ya da Kanal D'de staj yapma şansı doğdu. Kanal D’de yaptığı stajla televizyonculuk hayatı başladı. Sırasıyla Kanal D, NTV ve BRT‘de çalıştı. 1999 yılının Kasım ayında da başbakanlık muhabiri olarak CNN TÜRK'te başladı. Şimdi Hürriyet'in Ankara temsilcisi olan Hande Fırat aynı zamanda program yapıyor.

1729
Hande Fırat'ın düğününü kim yaptı? İşte düğünün tüm merak edilenleri - Sayfa 18

İÇKİSİZ DÜĞÜN İPTALİ: Hande Fırat'ın düğünü polemikleri de beraberinde getirdi. İçki ikramı olmayan düğün Ankara'da ünlü bir otelde yapıldı. İçkisiz düğün sebebiyle bazı davetlilerin katılmadığı iddia edildi. Cem Küçük iddianın sahibiydi.

1829
Hande Fırat'ın düğününü kim yaptı? İşte düğünün tüm merak edilenleri - Sayfa 19

NİKAHI İMAM MI KIYDI: Düğünle ilgili twitterda dolaşan bir diğer iddia da buydu. Bilindiği gibi imamlara yasayla nikah kıyma yetkisi verilmişti. Hande Fırat'ın nikahını da bir imamın kıydığı söylentisi çıktı. Ancak nikahı kıyan imam değil Ankara'nın yeni belediye başkanıydı.

1929