Hande Fırat'ın düğününü kim yaptı? İşte düğünün tüm merak edilenleri - Sayfa 12

Aydın Doğan'ın da yer aldığı düğünde Ankara'nın yeni belediye başkanı Mustafa Tuna kıydı. Birçok ismin yer aldığı düğünde Hande Fırat'ın gelinliği de çok merak edildi. Sade bir gelinlik tercih eden Hande Fırat'ı aynı zamanda birçok gazeteci arkadaşı da yalnız bırakmadı. Gelin hep birlikte Hande Fırat'ın düğününde yaşananlara bakalım.

1229
Hande Fırat'ın düğününü kim yaptı? İşte düğünün tüm merak edilenleri - Sayfa 13

ERDOĞAN TÖRENDE YOKTU: Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın kıydığı nikahta çiftin şahitliklerini ise AB Bakanı Ömer Çelik, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Murat Ezberci ve Recep Ercan Keskin yaptı.

1329
Hande Fırat'ın düğününü kim yaptı? İşte düğünün tüm merak edilenleri - Sayfa 14

Bakan Çelik törende, "Sayın Cumhurbaşkanımız adına burada bulunuyorum. Kudüs'le ilgili toplantısı, telefon trafiği var. Kendisi benim gelmemi istediler. Sayın Cumhurbaşkanının evli çiftlere tavsiyesini herkes biliyor" diyerek evlilik cüzdanını geline takdim etti.

1429
Hande Fırat'ın düğününü kim yaptı? İşte düğünün tüm merak edilenleri - Sayfa 15

MURAT ÖZVARDAR KİMDİR? Hande Fırat'ın evlenmesiyle birlikte herkes damadın kim olduğunu merak etmeye başladı. Hande Fırat ile uzun zamandır ilişki yaşayan Murat Özvardar dün muradına erdi. 1952 yılında Manisa’da kurulan Özvardar şirketlerinin başında olan Murat Özvardar ünlü bir iş adamı. Özvardar, Beyaz eşya, inşaat, mobilya, otomotiv ve enerji sektörlerinde faaliyet göstermekte olan şirketin başında.

1529