Hande Fırat'ın düğününü kim yaptı? İşte düğünün tüm merak edilenleri - Sayfa 10

Hande Fırat'ın kızı Nehir ve 30'a yakın arkadaşı da düğün boyunca Hande Fırat'ı yalnız bırakmadı. Nikah sonrası yapılan "After party"de Hande Fırat kızların tezahüratlarına dans ederek karşılık verdi. Hande Fırat'ın ve Murat Özvardar'ın yakın arkadaşlarının katıldığı partide ünlü çift düşman çatlattı.

1029
Hande Fırat'ın düğününü kim yaptı? İşte düğünün tüm merak edilenleri - Sayfa 11

Hande Fırat'ın düğününde imam nikahı ve içki tartışması Hande Fırat Murat Özvardar ile dün gece evlendi. Peki Hande Fırat'ın eşi Murat Özvardar kimdir neyin nesidir, ne iş yapar? Hande Fırat'ın düğününe kimler katıldı? 15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı facetime görüşmesiyle kariyerinde zirveye çıkan Hande Fırat dün Ankara'da iş adamı Murat Özvardar ile dünyaevine girdi. Herkesin merakla takip ettiği düğüne birçok isim katıldı.

1129
Hande Fırat'ın düğününü kim yaptı? İşte düğünün tüm merak edilenleri - Sayfa 12

Aydın Doğan'ın da yer aldığı düğünde Ankara'nın yeni belediye başkanı Mustafa Tuna kıydı. Birçok ismin yer aldığı düğünde Hande Fırat'ın gelinliği de çok merak edildi. Sade bir gelinlik tercih eden Hande Fırat'ı aynı zamanda birçok gazeteci arkadaşı da yalnız bırakmadı. Gelin hep birlikte Hande Fırat'ın düğününde yaşananlara bakalım.

1229
Hande Fırat'ın düğününü kim yaptı? İşte düğünün tüm merak edilenleri - Sayfa 13

ERDOĞAN TÖRENDE YOKTU: Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın kıydığı nikahta çiftin şahitliklerini ise AB Bakanı Ömer Çelik, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Murat Ezberci ve Recep Ercan Keskin yaptı.

1329