Televizyon
29 Kas 2019 00:21 Son Güncelleme: 29 Kas 2019 09:36

Hande Fırat rahatsızlandı program noktalandı! Sağlık durumu nasıl?

CNNTÜRK Hande Fırat’ın sunduğu 'Gece Görüşü' programını tartışmanın ortasında reklamlara bağlanarak sonlandırdı.

CNNTÜRK’te Hande Fırat’ın sunduğu “Gece Görüşü” programında “Referandumda sistem değişikliği oldu ikinci kez seçilir diye bir şey yok. Bunun için ikinci kez aday olamaz” görüşü ileri sürüldü.

Tartışmaya telefonla bağlanan Prof. Dr. Ersan Şen “Erdoğan ikinci kez aday olabilir” dedi. Tartışma sürerken Hande Fırat birden “şimdi reklamlar” diyerek programı sonlandırdı.

Ancak program devam etmedi.CNN Türk'ten yapılan açıklamada programın Hande Fırat'ın rahatsızlığı nedeniyle bitirildiği söylendi.

'DURUMU İYİ'

Programın katılımcılarından Ömer Lütfü Avşar, gazeteci Hande Fırat'ın sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.


Hukukçu Avşar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "CNN TÜRK yayını tartışma nedeniyle kesmedi, sayın Hande Fırat bir rahatsızlık geçirdi. Şuanda da durumu iyi, kendisine tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum..." ifadelerini kullandı.

İşte o mesaj:

BAKAN KOCA'DAN AÇIKLAMA

Olayı öğrenen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca hastaneyi arayarak sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı.

Koca sosyal medya hesabından Fırat'a geçmiş olsun dileklerini paylaştı, "Canlı yayında rahatsızlanan Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat’ın sağlık durumu hakkında hekimlerinden bilgi aldık. Çarpıntı nedeniyle fenalaşan Fırat’ın durumu iyi ve bulguları normal seviyede. Kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

İşte o mesaj: