Gündem
09 Haz 2013 16:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:12

HALK TV'DEN GÜLDÜREN ALT YAZI! REKLAMLARIMIZA DAYANDINIZ...

Dakika başı ekrana çıkan "Atatürk soslu" Halk TV Türk Seti, horlamayı çözen ürün ve tüy dökücü krem reklamları izleyenleri çıldırtıyor.

Neredeyse 10 yıldır yayında olan ama geniş kitlelerin varlığından son 10 gündür haberdar olduğu Halk TV, son günlerde tüm Türkiye'nin 'en çok izlediği' kanal oldu.

Taksim 'Gezi Parkı'nda başlayan ve dalga dalga tüm Türkiye'ye yayılan eylemlerden şimdiden 'kazanan' olarak çıkan ve kendi deyimleriyle reytingleri yüzde 1500 artan Halk TV olayları kesintisiz canlı yayınlarken reklamları ile de izleyicilerini tam anlamıyla "bezdirdi".

HALK TV TÜRK SETİ, TÜY DÖKÜCÜ KREM

Deyim yerindeyse dakika başı ekrana çıkan "Atatürk soslu" Halk TV Türk Seti, horlamayı çözen ürün ve tüy dökücü krem reklamları izleyenleri çıldırtıyor. Sosyal medyada “Parayı bastırdım aldım Halk Seti’ni, helal olsun” diyenler de var elbette.

İNSANLAR SIKILDILAR VE HAKLILAR AMA...

Ama ekranlarda görünen "KJ"leri de kendisinin yazdığını itiraf eden Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün, Akşam gazetesinden Mehmet Özdoğan'a verdiği röporajda “İnsanların sıkıldığının da farkındayım o reklamlardan. Haklılar ama biz de para kazanmak zorundayız 3-5 kuruş da olsa… Çok sıkıldılarsa reklam versinler! Madem en çok izlenen kanalız, niye bizde büyük firmaların reklamları yok?” diyordu.

KANAL ÖZÜR DİLEDİ

İlginç olan eleştirilere hak veren kanal yönetiminin, alt yazılarla bile olsa, izleyenlerinden özür dilemesi oldu.

Kanalda dün sık sık, hatta kimi zaman çok eleştirilen o reklamlar yayınlanırken, ekrana gelen bir alt yazı izleyicilerden özür dilemek olarak yorumlandı.

İşte o özür metninde yazanlar: