Hakan Hatipoğlu, yıkıma uğrayan Antakya sokaklarını paylaştı: Burnumdan gitmeyen kokular var

Maraş merkezli depremlerin ardından Antakya'nın eski ve yeni hallerini gösteren Hakan Hatipoğlu "Aklımdan gitmeyen görüntüler ve burnumdan gitmeyen kokular var" dedi.

Hakan Hatipoğlu, yıkıma uğrayan Antakya sokaklarını paylaştı: Burnumdan gitmeyen kokular var - Sayfa 1

Survivor yarışmasıyla tanınan Hakan Hatipoğlu, Maraş merkezli depremlerin ardından büyük yıkıma uğrayan Antakya sokaklarını sosyal medyada paylaştı.

113
Hakan Hatipoğlu, yıkıma uğrayan Antakya sokaklarını paylaştı: Burnumdan gitmeyen kokular var - Sayfa 2

Hatipoğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Kötüyüm, kötüyüz çok kötü durumdayız. Kalbimden gitmeyen acılar, aklımdan gitmeyen görüntüler ve burnumdan gitmeyen kokular var. Çok büyük bir felaket yaşadık. Alınacak çok ders var…"

213
Hakan Hatipoğlu, yıkıma uğrayan Antakya sokaklarını paylaştı: Burnumdan gitmeyen kokular var - Sayfa 3

"Gezmeyi severim, ülkemizde gezip anlatmaya doyamadığım 3 il vardır dostlarım bilir çünkü hep söylerim bunu; Çanakkale, Rize ve Hatay… Ve o Hatay artık yok… Maraş, Antep, Adıyaman, Adana, Diyarbakır, Osmaniye, Malatya…"

313
Hakan Hatipoğlu, yıkıma uğrayan Antakya sokaklarını paylaştı: Burnumdan gitmeyen kokular var - Sayfa 4

"Allah bir daha yaşatmasın diyeceğim ama şunu da eklemek istiyorum; tabii ki yaşatan Allah buna şüphe yok ama Allah insanı yaratırken akıl vermiş, vicdan vermiş. Hadislerimizde peygamber efendimiz S.A.V, ve Kuran-ı Kerim’de kul hakkından sıkça söz edilmiş ve “bana her şeyle gelin ama kul hakkı ile gelmeyiniz” denilmiş."

413