Hakan Hatipoğlu, Survivor'da dörtlü final tahminini açıkladı - Sayfa 7

SURVİVOR'DA DİSKALİFİYE OLUR MU?

Canlı yayında Uğur Yapıcı'nın "Survivor'da yaşanılan Barış-Yasin kavgasının ardından diskalifiye bekliyor musunuz?" sorusunu da yanıtlayan Hakan Hatioplu," Survivor bu zor günlerde insanların eğlenmesini, heyecanlanmasını sağlıyor. Son bölümde de ciddi bir durum var. Barış ile Yasin'in kavgası var. Diskalifiye durumları karışık. İki kişi kavga ediyor, bu her yerde olabilecek bir şey. İki yarışmacı da sonrasında hatalarını anladıysa, diskalifiye olmaması gerektiğini düşünüyorum. İki aylık bir emek var. Sonrasında durumlar devam ederse, prodüksiyon duruma müdahale eder." dedi.


711
Hakan Hatipoğlu, Survivor'da dörtlü final tahminini açıkladı - Sayfa 8

Hatipoğlu sözlerini, "Günlük hayatımızda hepimiz argo konuşabiliyoruz. Canlı yayında daha temkinli oluyoruz ancak arkadaş ortamında argo konuşabiliyoruz. Küfür edince uyarı alır, devamı gelirse gereği düşünülür. Bu kadar kolay yarışmacı harcamanın doğru olmadığını düşünüyorum. Acun ağabey de vicdanlı hareket ediyor. Bu gece diskalifiye çıkacağını sanmıyorum. Ama hepbirlikte göreceğiz." ifadeleriyle sürdürdü.


811
Hakan Hatipoğlu, Survivor'da dörtlü final tahminini açıkladı - Sayfa 9

SURVIVOR'DA FİNALE KİMLER KALIR?

Hakan Hatipoğlu final tahminlerini de açıkladı. Hatipoğlu, "Performans bu yarışmada çok önemli. Finale gidildiği zaman ise halkımız biraz daha karaktere bakıyor. Ancak bugüne kadar performansı yüzde 55'in altında olan hiçbir yarışmacı, şampiyon olamamış.


911
Hakan Hatipoğlu, Survivor'da dörtlü final tahminini açıkladı - Sayfa 10

'BUNU İLK DEFA SÖYLÜYORUM...'

Bunu ilk defa söylüyorum. Benim final dörtlüm Barış, Cemal, Berkan ve Aycan. Aycan benim gizli favorim. Çok iyi yerlere gelecek.


1011