Hakan Hatipoğlu, Survivor'da dörtlü final tahminini açıkladı - Sayfa 4

Spor Arena Canlı yayınında Uğur Yapıcı'nın konuğu olan Hakan Hatipoğlu, taraftarı olduğu Galatasaray ve Survivor hakkında konuştu.


411
Hakan Hatipoğlu, Survivor'da dörtlü final tahminini açıkladı - Sayfa 5

FATİH TERİM YORUMU

İlk olarak Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in koronavirüsle mücadelesini değerlendiren Hatioğlu, "Fatih Terim'in testinin pozitif çıktığını duyduğumda çok üzüldüm. Benim göbek adım Fatih. Babamın ona hayranlığı sebebiyle bu ismi koymuş. Çok severim hocayı. En çok maçlara gittiğim 1996-2005 yılları arasında Fatih Terim'in sayısız başarısı var. Sonrasında da fdevam etti. Bulunduğu sezonların yüzde 80'inde Galatasaray'ı şampiyon yapmış bir teknik adamdan bahsediyoruz. Ailesini de çok severim. Bu durum bizi üzdü ama hocamız kolayca, mücadeleci ruhu sayesinde atlattı. Koronavirüs de hocamıza" dedi.


511
Hakan Hatipoğlu, Survivor'da dörtlü final tahminini açıkladı - Sayfa 6

Hakan Hatipoğlu, Galatasaray'ın 20 yıl sonra Kadıköy'de kazanmasını ise "20 yıl Kadıköy'de kazanamadığımıza üzülüyoruz. Fenerbahçe'nin burada ciddi bir başarısı var. Bizim Avrupa kupalarını almamız önemli bir şey ama her zaman söylüyorum. Bir takım, evinde ezeli rakibine 20 yıl yenilmiyorsa önemli bir başarı. Bunu her zaman takdir etmişimdir. Ancak bizim hedeflerimiz daha farklı. Bu elbet kırılacaktı ve kırıldı. Bununla birlikte her şey karıştı zaten. Ben o maçta 1-0 gerideyken de kazanacağımızı hissediyordum. O hırsı, mücadeleyi gördüm" şeklinde yorumladı.


611
Hakan Hatipoğlu, Survivor'da dörtlü final tahminini açıkladı - Sayfa 7

SURVİVOR'DA DİSKALİFİYE OLUR MU?

Canlı yayında Uğur Yapıcı'nın "Survivor'da yaşanılan Barış-Yasin kavgasının ardından diskalifiye bekliyor musunuz?" sorusunu da yanıtlayan Hakan Hatioplu," Survivor bu zor günlerde insanların eğlenmesini, heyecanlanmasını sağlıyor. Son bölümde de ciddi bir durum var. Barış ile Yasin'in kavgası var. Diskalifiye durumları karışık. İki kişi kavga ediyor, bu her yerde olabilecek bir şey. İki yarışmacı da sonrasında hatalarını anladıysa, diskalifiye olmaması gerektiğini düşünüyorum. İki aylık bir emek var. Sonrasında durumlar devam ederse, prodüksiyon duruma müdahale eder." dedi.


711