Hakan Hatipoğlu, Survivor'da dörtlü final tahminini açıkladı - Sayfa 2

Survivor 2020 yeni bölümünde Yasin ve Barış arasındaki gerilimi ön plana çıktı. Bununla birlikte Survivor'da diskalifiye kararı çıkıp çıkmayacağı merak konusu oldu.


211
Hakan Hatipoğlu, Survivor'da dörtlü final tahminini açıkladı - Sayfa 3

Haftanın eleme adaylarından biri olan Barış ve Yasin arasındaki tartışmanın nasıl sonuçlar doğuracağı hakkında Survivor Panaroma sunucusu Hakan Hatipoğlu'ndan çarpıcı yorumlar geldi.


311
Hakan Hatipoğlu, Survivor'da dörtlü final tahminini açıkladı - Sayfa 4

Spor Arena Canlı yayınında Uğur Yapıcı'nın konuğu olan Hakan Hatipoğlu, taraftarı olduğu Galatasaray ve Survivor hakkında konuştu.


411
Hakan Hatipoğlu, Survivor'da dörtlü final tahminini açıkladı - Sayfa 5

FATİH TERİM YORUMU

İlk olarak Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in koronavirüsle mücadelesini değerlendiren Hatioğlu, "Fatih Terim'in testinin pozitif çıktığını duyduğumda çok üzüldüm. Benim göbek adım Fatih. Babamın ona hayranlığı sebebiyle bu ismi koymuş. Çok severim hocayı. En çok maçlara gittiğim 1996-2005 yılları arasında Fatih Terim'in sayısız başarısı var. Sonrasında da fdevam etti. Bulunduğu sezonların yüzde 80'inde Galatasaray'ı şampiyon yapmış bir teknik adamdan bahsediyoruz. Ailesini de çok severim. Bu durum bizi üzdü ama hocamız kolayca, mücadeleci ruhu sayesinde atlattı. Koronavirüs de hocamıza" dedi.


511