Polemik & Kulis
01 Mar 2011 12:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:05

HABERTÜRK'TE İŞTEN ÇIKARILANLARA BİR DARBE DE GECİKMİŞ TAZMİNATLARDAN! (MEDYARADAR- ÖZEL)

Habertürk çalışanları hem kapının önüne konulmanın hem de tazminatlarını henüz alamamanın sıkıntısını yaşıyor!

Ciner Medya Grubu ve ona bağlı Habertürk’te tenkisata uğrayan yüzlerce çalışan tazminatlarının ödenmemesi nedeniyle ikinci bir sıkıntı daha yaşıyorlar..

İşte eski bir Habertürk çalışanının feryadı:

"Çalıştığım kuruma bu zamana kadar hiç haksızlık etmedim ama artık dayanılmaz hale geldi ve çok zor duruma düştüm.. Her yerden gelen "ödemeniz gecikmiştir" telefonlarına artık cevap veremiyorum.. Yaşanılan bunca olumsuzluklara da artık dayanamıyorum.

Benim gibi bir çok mağdur var işten çıkarılıp tazminatlar konusunda oyalanarak, zor duruma düşürülerek ne elde ediyorlar hiç anlamıyorum.Anlayacağınız bizi yani çalışanlarını da işten çıkardıklarınıda süründürmek için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar.. Tam 3 yıldır zam almadan insanlar çalışıyorlar özveri ile ama kendine yakın gördüklerine de düzeltme adı altında ya da prim gibi bir çok ek ödemeyi ve kalıcı değişikliklikleri yaptılar zamanın da.

Hâlâ tazminatımı ödemediler.. İşten çıkarılanların da yok "Sıraya koyduk, bu hafta sizinki sıraya girememiş, kusura bakmayın" gibi aldatmaca durumlardan da maşallah hepsi çok iyi yararlanıyorlar."

MEDYARADAR- ÖZEL