Reklam PR
06 Şub 2010 13:30 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 14:04

HABERTÜRK REKLAM'DA DENGELER NASIL DEĞİŞTİ? HANGİ YÖNETİCİNİN AYRILACAĞI KONUŞULUYOR? (MEDYARADAR-ÖZEL)

Medyaya hızlı giriş yapan ve kısa sürede gerek iki televizyonuyla gerek gazetesinin başarılarıyla sesini duyuran Ciner Medya Grubu´nda bu kez Reklam bölümünde dengeler degişti....

1 Mart 2009 tarihinde "Türkiye´nin Tek Değişik Gazetesi" sloganıyla yayın hayatına başlayan ve o dönemde yaptığı transferlerle adından sık sık bahsettiren HABERTÜRK Gazetesi, kısa sürede hem kendisini okuyuculara sevdirdi hem de gazetede yaptığı değişik reklam uygulamalarıyla reklamverenin tercih ettiği gazeteler arasında ilk sırayı almayı başardı.
Fatih ALTAYLI gazete ekibini oluştururken en alt kadrodan yöneticilerine kadar başarılı işlere imza atmış gazetecileri seçmeye özen göstererek Habertürk ailesine katmıştı.O dönemde ALTAYLI´nın, gazetenin Reklam Grup Başkanı olarak Habertürk ailesine kattığı bir isim de Hakan ÖNEN´di.
Geçtiğimiz haftalarda dergilerin reklamında yaşanan ayrılıkların ardından, yönetimin aldığı bir kararla Ciner Dergi´nin Reklam Ekibi Hakan Önen´e bağlandı. Hafta başında apar topar bulundukları kattan gazete reklamın katına taşındı dergi ekibi.
Ciner Dergi´nin de Reklam Grup Başkanı olan Hakan Önen ilk iş olarak dergiye Genel Müdür arayışına girdi. Turkuvaz Medya´dan transfer edilen Aysun Koldere Koray önümüzdeki hafta Ciner Dergi Reklam Genel Müdürü olarak göreve başlayacak.
Hakan Önen yeni ekibiyle tanışıp, dergilerde yardımcılığını yapacak Aysun Koldere Koray´la dergiler için nasıl bir sistem oluşturup yol alacağını düşünürken, Televizyon Reklam´ın da kendisine bağlandığını öğrendi. Hakan ÖNEN´e başarılarının devamını ve yolunun açık olmasını diliyoruz.


Dün sabah saatlerinde Habertürk TV ve HT Bloomberg´in Reklam Grup Başkanı Gürcan KORKMAZ´ın ekibini toplayarak "bir süreliğine izne ayrılıyorum. sizler gazete reklamın olduğu kata taşınıyor ve Hakan ÖNEN´e bağlanıyorsunuz" açıklaması önce ekibinde büyük bir şaşkınlık yarattı, ardından olayı duyan diğer çalışanlarda.


Şimdi koridorlarda konuşulan Gürcan Korkmaz izinden geri dönecek mi, yoksa Ciner Medya Gürcan Korkmaz´la da yollarını ayırma kararı mı aldı?


MEDYARADAR-ÖZEL