Hababam Sınıfı'nın Çalışkan Ahmet'ini görenler tanıyamadı! İşte Ahmet Sezerel'in son hali… - Sayfa 17

-Genç oyuncuları nasıl buluyorsunuz? Çok beğendiğiniz isimler var mı?

"Hakikaten iyi oyuncular var. Kenan İmirzalıoğlu olsun, Kıvanç Tatlıtuğ olsun. Şu an an aklıma gelmeyen çok iyi isimler var. Kızlarımız da şahane. Selin Şekerci'ye bayıldım mesela 'Yeşilçam'da. Hakikaten harika. Pınar Deniz'i de çok beğeniyorum."

1720
Hababam Sınıfı'nın Çalışkan Ahmet'ini görenler tanıyamadı! İşte Ahmet Sezerel'in son hali… - Sayfa 18

-Peki, ekrandan uzak kalmayı siz mi tercih ettiniz yoksa şatlar mı bu şekilde gelişti?

"Hayır; bir sabah kimse aramadı ve öylece bırakmış oldum ben de oyunculuğu. Televizyonda en son 'Bugünün Saraylısı'nda oynamıştım. Son filmim de 'Gülen Adam'. Oyunculuğun yaşı olmaz. Çok içime sinen bir iş olsa, tek sahne bile olsa gider oynarım."

1820
Hababam Sınıfı'nın Çalışkan Ahmet'ini görenler tanıyamadı! İşte Ahmet Sezerel'in son hali… - Sayfa 19

-Yönetmenlik ve yapımcılık da yaptığınız için merak ediyorum. Hiç kendiniz bir film yapmayı düşünmediniz mi?

"O hep var aklımda ama şu anki teknikle bizim zamanımızdaki çok farklıydı. Şu an teknoloji çok ileride. Dijital kameranın karşısına geçince hala o eski kameranın sesini bekliyorum ben. (Gülüyor)"

1920
Hababam Sınıfı'nın Çalışkan Ahmet'ini görenler tanıyamadı! İşte Ahmet Sezerel'in son hali… - Sayfa 20

-Sinemadan sonra kendinize nasıl bir hayat kurdunuz? Şimdi nelerle meşgulsünüz?

"Şu an altı ayım Bodrum'da, altı ayım İstanbul'da geçiyor. Badrum'da bir beach işletiyorum. 36 senedir işletmecilik yapıyorum. Belki tekliflerin durmasında bunun da payı vardır. İnsanlar beni meyhaneci sanıyor olabilir. (Gülüyor) Çok iyi görünüyorsunuz bir yandan da. Yıllar size nazik mi davrandı biraz? Hadi canım hahahah! Çok teşekkür ederim. Valla kendime hiç özel olarak bakmadım. Hiç de nazik davranmadım ama yıllar bir nezaket göstermiş olabilir. 68 yaşındayım artık. Yaş epeyce kemale erdi ama yaşama sevincimiz baki."

2020