Hababam Sınıfı Ekrem’den ölümcül hastalık itirafı! İlk kez açıkladı… - Sayfa 9

Kemal Sunal ile rol aldığı 'Yoksul' filminden de bahseden Cavcı, şunları aktardı: Filmde küçük ve sembolik bir rolüm vardı ama hafızalara kazındı. Kemal Sunal beni izleyip, takip ediyormuş. Filme de beni kendisi dahil etmiş. Yönetmen Zeki Ökten beni çağırıp Kemal Sunal'ın karşısına getirdiğinde 'Bu çocuk mu?' diye sordu. Kemal Ağabey de 'evet' dercesine kafasını salladı.

920
Hababam Sınıfı Ekrem’den ölümcül hastalık itirafı! İlk kez açıkladı… - Sayfa 10

Eskiye göre ekranlardan daha uzakta duran Cavcı, "Sinemadan çok uzak kaldım mı bilmiyorum ama televizyondan uzaklaştığımı söyleyebilirim. Bir ara bana ambargo uygulandı. Bir reklam filmi meselesi vardı. İki dev reklam ajansının kapışmasına alet oldum. Bir ara hangi işe başlasam önüm kesiliyordu. Bu dosyayı açmaya da gerek yok. Ben de kendi filmlerimi yapmaya başladım." dedi.

1020
Hababam Sınıfı Ekrem’den ölümcül hastalık itirafı! İlk kez açıkladı… - Sayfa 11

Cavcı "Bir şeyler denedim. Yapımcılığa soyundum. Sırf 'Yeşilçam'ı anlamak için underground filmler yaptım. 4 film çektim. Öztürk Serengil hayranıydım. 'En Kahraman Osman' ve 'Hangimiz Yaşar' filmlerinde ona başrol oynattım. Bu benim için büyük bir onurdu." dedi. En az maliyetli filmler çekmek konusunda uzmanlaştığını söyleyen Cavcı, "Battım ama işi öğrendim." sözleriyle kamera arkasındaki serüveninden bahsetti.

1120
Hababam Sınıfı Ekrem’den ölümcül hastalık itirafı! İlk kez açıkladı… - Sayfa 12

Cavcı, senayorusunu yazdığı ve aynı zamanda da ana karakterini canlandırdığı komedi filmi 'Zampara Seyfettin' ile ilgili bir itirafta da bulundu. Usta oyuncu, "Sevgilim ölümcül bir hastalığa yakalanmıştı. Çok üzülüyordum. O filmi yaratım süreci, bir kaçış yolu oldu. Kız arkadaşım sonrasında hastalığı da atlattı. İnsan hava çok sıcaksa serinlemek için denize girer ya öyle bir durumu yaşayarak o filmi yazdım." şeklinde konuştu.

1220