Magazin
07 Ara 2008 13:27 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:25

GÜNÜN MAGAZİN BOMBASI!..REHA MUHTAR İKİZ BABASI OLACAK!..HANGİ OYUNCU, REHA MUHTAR'DAN İKİZ BEBEK BEKLİYOR?..

Ünlü sunucu Reha Muhtar 49 yaşından sonra 'gerçek baba' olmaya hazırlanıyor!

Uzun süredir birlikte olan Deniz Uğur-Reha Muhtar ikilisi bebek bekliyor.


Tüp bebek tedavisi gören Deniz'in 4 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Ortalarda gözükmeyen Uğur, üstelik ikiz bebek annesi olacak.


Reha Muhtar baba oluyor


1 yıldır Deniz Uğur'la birlikte olan Reha Muhtar'ı babalık telaşı sardı. Konuşulanlara göre; ünlü oyuncu ikizlerine 4 aylık hamile.


Yasak aşk şöhreti!


Yaklaşık 1 yıldan beri aşk yaşayan Reha Muhtar ile Deniz Uğur hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Eşi İsmail Hakkı Sunat'ın talihsiz ölümünden sonra Tamer Karadağlı ile yasak aşk yaşayan güzel oyuncu, magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti. Karadağlı ayrılığından sonra mutluluğu Reha Muhtar'da bulan Deniz Uğur, geçtiğimiz haftalarda karnının şişmesi ve birtakım şikayetleri üzerine soluğu özel bir hastanede aldı.


Annelik için tedavi oldu


Yapılan tetkikler sonucunda 4 aylık hamile olduğunu öğrenen Deniz Uğur, bir de ikiz bebekleri olduğunu öğrenince mutluluğu ikiye katlandı. 49 yaşındaki Reha Muhtar'dan çocuk sahibi olmak için tedavi gördüğü de iddia edilen güzel oyuncu, hamile olduğunun öğrenilmemesi için yoğun çaba sarf ediyor. Deniz Uğur'un 1 çocuğu bulunuyor. Reha Muhtar ise eski sevgilisi şarkıcı Nilüfer'in evlatlık kızı Ayşe Nazlı'ya manevi babalık yapıyor.



Takvim