Reklam PR
07 Ara 2012 14:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:28

GÜLSE BİRSEL HANGİ MARKANIN REKLAM YÜZÜ OLDU?

Daha önce de reklamlarda rol alan "Yalan Dünya"nın senaristi ve oyuncu Gülse Birsel bu kez bir bankanın reklamlarında boy gösterecek.

Garanti Bonus’un yeni reklam yüzü Gülse Birsel

Garanti Bonus, tüm Türkiye’yi Bonuslu olmaya davet edeceği yeni reklam kampanyası için, ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel’le anlaştı.

İletişim çalışmalarını “I love Bonus” sloganıyla sürdüren Bonus’un yeni reklam serisinde, imkânsız bir aşkın komik hikâyesi eşliğinde, Bonus’un sunduğu fırsat ve kolaylıklar dünyası anlatılıyor. Senaryosunu Gülse Birsel’in yazdığı reklam kampanyasını, Alametifarika Reklam Ajansı yürütüyor. Reklam filmlerinin yönetmenliğini ise Avrupa Yakası dizisi, Eyvah Eyvah serisi ve Berlin Kaplanı fimlerinin de yönetmeni olan Hakan Algül üstleniyor.

“Bonuskafa Kasiyer Cansu” rolüyle kameraların karşısına geçen Birsel, Uğur Bilgin’in canlandırdığı genç ve yakışıklı müşterisi Mehmet Bey’e platonik bir aşk beslerken, müşterisini kendine aşık edebilmek için Bonus’un müthiş fırsatlarını kullanıyor. Ancak bu eğlenceli hikâyede Mehmet Bey’in gözü, Bonus’un fırsatlarından başka bir şey görmüyor.

www.mediacatonline.com