Gülşah Saraçoğlu sosyal medyadan yardım istedi: Can güvenliğim yok - Sayfa 3

KIBRIS'TAKİ ÖDÜL TÖRENİNDE KORKU DOLU ANLAR

Saraçoğlu, son olarak Kıbrıs'ta katıldığı bir ödül töreninde yaşadığı dehşet dolu anları sosyal medya hesabı üzerinden bir video ile paylaştı. Modacı, kaldığı otelde bu kişinin bir üst katta kaldığını fark ettiğini ve bu durumun kendisini büyük bir korkuya sürüklediğini anlattı. Otele geldiğinde tehditler aldığını ifade eden Saraçoğlu, otel yetkililerinden yardım istediğini ancak gereken önlemlerin alınmadığını söyledi. Bu olayın ardından Kıbrıs'ı terk etmek zorunda kalan Saraçoğlu, "Korkudan otelde kalamadım, hemen ülkeyi terk ettim" dedi.

316
Gülşah Saraçoğlu sosyal medyadan yardım istedi: Can güvenliğim yok - Sayfa 4

POLİS VE OTEL YETKİLİLERİNE BAŞVURU

Yaşadığı olaylar sonrasında otel görevlilerine başvurarak polis çağırmalarını istediğini belirten Saraçoğlu, "Olayın üstü kapatıldı" diyerek sürecin nasıl yönetildiğinden rahatsız olduğunu ifade etti. Bunun üzerine sosyal medya hesabından "Can güvenliğim yok" yazılı bir görsel paylaşarak yaşadığı tehdit ve şantajlara dikkat çekmeye çalıştı. Saraçoğlu’nun bu paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu ve büyük yankı uyandırdı.

416
Gülşah Saraçoğlu sosyal medyadan yardım istedi: Can güvenliğim yok - Sayfa 5

İDDİALARIN ODAĞINDAKİ KİŞİDEN CEVAP

Gazetemagazin’in haberine göre, Gülşah Saraçoğlu'nun "can güvenliğim yok" diyerek bahsettiği kişi, iddialara sosyal medya üzerinden yanıt verdi. İddiaların merkezindeki kişi, Saraçoğlu’nun kendisine yönelik iddialarını yalanlayarak, "Bugün hakkımda konuşan, beni sapık ilan eden bu kişi, aslında bana birçok konuda haksızlık yaptı" ifadelerini kullandı. Ayrıca, Saraçoğlu ile daha önce aralarında yardım ilişkisi olduğunu belirten kişi, "Ona birçok konuda destek oldum ve herhangi bir maddi beklenti içinde olmadım" diye ekledi.

516
Gülşah Saraçoğlu sosyal medyadan yardım istedi: Can güvenliğim yok - Sayfa 6

Kıbrıs'ta yaşanan olaylarla ilgili ise, "Benim Kıbrıs'a gitme planım yoktu, tamamen tesadüfen oradaydım" diyen şahıs, Saraçoğlu’nun kendisiyle ilgili iddialarını reddetti ve olayın çarpıtıldığını ileri sürdü. Ayrıca, "Barışmamızı isteyen kişiler oldu ama ben onunla barışmak istemiyorum, çünkü aramızda bir dava süreci var" dedi.

616