Gündem
30 Tem 2010 16:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:30

GÜLGÜN FEYMAN OYUNCU OLUYOR! HANGİ FİLMDE OYNAYACAK?

Ünlü haber spiker Gülgün Feyman oyuncu oluyor!

Ünlü haber spikeri Gülgün Feyman, senaryosunu Fransa Meclis Nişanı ödülü alan gazeteci Hüzün Yücel’in yazdığı ve kadına yönelik şiddettin konu edildiği “Yasaklı Apartmanda Kiracı Olmak” adlı romanından uyarlanan “Sessiz Çığlık” isimli filmde “Gülseren” karakteri ile oyunculuğa adım atıyor!..

İşte ayrıntılar..

Gazeteci Hüzün Yücel’in kaleme aldığı ve bir apartmanda yaşanan olayların konu edildiği romanı film oluyor..

Oyuncu kadrosu ve senaryosu tamamlanan filmde Türkiye’de kadına yönelik şiddetin çarpıcı bir gözle anlatılması hedefleniyor..

Hüzün Yücel tarafından tamamen gerçek ve yaşanmış olayların kaleme alındığı “Yasaklı Apartmanda Kiracı Olmak” isimli kitabından hareketle senaryolaştırılarak beyaz perdeye aktarılacak olan “Sessiz Çığlık” isimli sinema filmi, Türkiye’de kadın hakları ve kadın sorununa, yalın olmakla birlikte aynı zamanda eleştirel bakış açısıyla gerçek bir tabloyu gözler önüne serecek..

Sıkıntılı ve bir o kadar da zorlu 3 yılı yasaklı apartmanda geçiren Hüzün Yücel, “Yasaklı Apartmanda Kiracı Olmak” isimli kitabından dolayı birçok ödül almıştı..

Fransa’da düzenlenen Türkiye Festivalinde Fransız Meclis Nişanı ödülünü Fransız milletvekilinden alan Hüzün Yücel, ilk kitabıyla Türkiye’de kadına yönelik daha sağlıklı politikalar üretilmesine neden olmuştu.

Yapımcılığını Güzeldal Produksiyon’un, yönetmenliğini Mihriban Çumralı’ın yaptığı filmin müziklerini ise Naşide Göktürk hazırlıyor..

İŞTE FİLMİN OYUNCU KADROSU!..

Sessiz çığlık fiminde Feyman’ın yanı sıra, Meral Konrat, Burak Özcivit, Zeynep Eronat, Nilgün Belgün, Ayta Sözeri gibi isimler de rol alıyor..

Derinmedya