Gülenay Kalkan eşinin cenazesinde fenalaştı - Sayfa 7

Zafer Algöz: Tarık Abi bulunduğu yere enerji veren bir adamdı. Ani seyahat kararları alırdı. Sabah karşı 3'te beni arardı. 'Zafer hazırlan gidiyoruz', 'Nereye gidiyoruz', 'Fransa'ya'... Çok komik küser, çok güzel barışırdı.

740
Gülenay Kalkan eşinin cenazesinde fenalaştı - Sayfa 8

Can Gürzap: Tarık bir terapiydi. Tarık benim dostumdu. Bana karşı vefalı ve dürüsttü. İyi ahlak sahibiydi. İyi oyuncuydu. İyi insandı. Tarık gezmeyi çok severdi. Aklına estiği an Gülenay ile gezerlerdi. Herkes gıpta ederdi. Onun için o yukarıdaki yıldızlardan birinde duramaz. O sürekli bizim üstümüzde dolaşacak. Hepimizin başı sağ olsun.

840
Gülenay Kalkan eşinin cenazesinde fenalaştı - Sayfa 9

Oktay Kaynarca: Hepimizin başı sağolsun. Tarık Abi'nin oyunculuğu üstüne konuşmam, haddim değil. Ben abiliği tanıştığımız andan itibaren yaşam sevincini, içinde olduğu gibi bize aktaran, bize yol gösteren bir abi oldu. Küfretmesi bile başkaydı. Küsmesi bile başkaydı. Küstükten sonra barışması bile başkaydı. Ruhu şad olsun. Çok güzel adamdı.

940
Gülenay Kalkan eşinin cenazesinde fenalaştı - Sayfa 10

Tamer Karadağlı: Bana çok şey kattı. Eminim bir çok insana çok şey katmıştır. 30 küsür yıldır tanıyorum. Bu kadar koyacağını tahmin etmemiştim. Mekanı cennet olsun. İnşallah biz gittiğimizde arkamızdan Tarık Abi gibi güzel konuşulur. Adamın gidişi bile klas oldu.

1040