Gülenay Kalkan eşinin cenazesinde fenalaştı - Sayfa 21

Evli olmadıklarını 15 yıl sonra öğrendiler

Gülenay Kalkan eşi Tarık Ünlüoğlu ile olan evliliklerini şöyle anlatmıştı:

-"25 yıldır beraberiz Tarık ile. 15 yıl önce 1998'de teknede Kos açıklarındaydık ve kaptan Mehmet Aslantuğ'du. "Kaptan, nikah kıyar" dediler. Mehmet kıydı bizim nikahımızı. Yıllar sonra bir alım-satım konusuyla alakalı bir şey oldu. Dediler ki "Siz evli değilsiniz, nikahınız geçerli değil". Biz de hiç üzerine düşmediğimiz için nereden bilelim. 15 Şubat'ta Berlin'de evlendik."

2140
Gülenay Kalkan eşinin cenazesinde fenalaştı - Sayfa 22

Tarık Ünlüoğlu'nun bilinmeyen ilk eşi

Usta sanatçının tek çocuğunun annesi 11 yıl evli kaldığı ilk eşi. Tarık Ünlüoğlu verdiği röportajların hiç birinde onun ismini anmamış. Haliyle kamuoyunda ilk eş tam bir muamma. Kızı 2012 yılında Umur Kırca ile evlendiğinde de ilk eş düğünde yer almamıştı. Tarık Ünlüoğlu o dönem sevgilisi olan ikinci eşi Gülenay Kalkan ile nikahta bulunmuştu. 

2240
Gülenay Kalkan eşinin cenazesinde fenalaştı - Sayfa 23

Tarık Ünlüoğlu'nun çocukları

Ünlü sanatçının sadece bir kızı bulunuyor. Zeynep adını verdiği kızı ilk evliliğinden. Zeynep Ünlüoğlu, Levent Kırca ile Oya Başar'ın oğlu, Umur Kırca ile evli. Çift 2012 yılında dünya evine girdi. Zeynep Ünlüoğlu sistem analizcisi olarak çalışıyor. Tarık Ünlüoğlu'nun ikinci eşi Gülenay Kalkan'dan çocuğu bulunmuyor. Çift çocuk yapmayı istememişler. Tarık Ünlüoğlu bu konuda verdiği röportajda şunları söylemişti:

-İkinci eşim tiyatro sanatçısı Gülenay Kalkan. Çocuğumuz yok, istemiyoruz da. Onun çocuğu benim. Bu da ona yetiyor, hatta fazla bile geliyor.

2340
Gülenay Kalkan eşinin cenazesinde fenalaştı - Sayfa 24

Tarık Ünlüoğlu ve eşinin albümünden yansıyan mutlu anları:

2440