Gülenay Kalkan eşinin cenazesinde fenalaştı - Sayfa 19

Tarık Ünlüoğlu kimdir? Eşleri ve çocukları

Tarık Ünlüoğlu, 1957 yılında İzmir'de doğdu. İzmir Namık Kemal Lisesi'nden mezun olan Tarık Ünlüoğlu Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera bölümüne girdi ardından Konservatuarın Tiyatro bölümüne geçti. Ankara Devlet Tiyatrosu'nda 25 yıl görev yapan Tarık Ünlüoğlu iki kez evlilik yaptı. İlk eşinden bir kızı oldu. İkinci eşi Gülenay Kalkan ile 2013 yılında evlendi. 

1940
Gülenay Kalkan eşinin cenazesinde fenalaştı - Sayfa 20

Tarık Ünlüoğlu'nun ikinci eşi Gülenay Kalkan kimdir?

1959 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Tarık Ünlüoğlu’nun ikinci eşi Gülenay Kalkan, tiyatro oyuncusu. Tarık Ünlüoğlu 12 yıl süren ilk evliliğini bitirdikten sonra 1988 yılından itibaren Gülenay Kalkan ile birlikte yaşamaya başladı. Tarık Ünlüoğlu ve Gülenay Kalkan 25 yıl birlikte yaşadıktan sonra 14 Şubat sevgililer gününde Berlin'de evlendiler.

2040
Gülenay Kalkan eşinin cenazesinde fenalaştı - Sayfa 21

Evli olmadıklarını 15 yıl sonra öğrendiler

Gülenay Kalkan eşi Tarık Ünlüoğlu ile olan evliliklerini şöyle anlatmıştı:

-"25 yıldır beraberiz Tarık ile. 15 yıl önce 1998'de teknede Kos açıklarındaydık ve kaptan Mehmet Aslantuğ'du. "Kaptan, nikah kıyar" dediler. Mehmet kıydı bizim nikahımızı. Yıllar sonra bir alım-satım konusuyla alakalı bir şey oldu. Dediler ki "Siz evli değilsiniz, nikahınız geçerli değil". Biz de hiç üzerine düşmediğimiz için nereden bilelim. 15 Şubat'ta Berlin'de evlendik."

2140
Gülenay Kalkan eşinin cenazesinde fenalaştı - Sayfa 22

Tarık Ünlüoğlu'nun bilinmeyen ilk eşi

Usta sanatçının tek çocuğunun annesi 11 yıl evli kaldığı ilk eşi. Tarık Ünlüoğlu verdiği röportajların hiç birinde onun ismini anmamış. Haliyle kamuoyunda ilk eş tam bir muamma. Kızı 2012 yılında Umur Kırca ile evlendiğinde de ilk eş düğünde yer almamıştı. Tarık Ünlüoğlu o dönem sevgilisi olan ikinci eşi Gülenay Kalkan ile nikahta bulunmuştu. 

2240