Gülenay Kalkan eşinin cenazesinde fenalaştı - Sayfa 11

Selçuk Yöntem: Benim 47 yıllık dostumdu. Cenazelerde çok gülerdik. Çok küstük, çok barıştık. Hepsi çok ilginçti. Çok dominant bir karakterdir. Masayı terk etmesi istenmeyen karakterdir. Ben konuşma yaparken, 'hüzünlenmeyeceğim' diye söz verdim.

- Eski bir anımızı anlatayım. Ankara'da bir cenazedeyiz. Dolmuşlar var o zaman. Ben bir arkadaşımla bindim, o da başka bir arkadaşıyla bindi. Yanımdaki arkadaşı tanıyordu. Dolmuş şoförüne para uzattı. Beni göstererek 'Beyefendi hariç 3 kişi alır mısınız?' dedi. Ben gülmeye başladım. Barıştık.

1140
Gülenay Kalkan eşinin cenazesinde fenalaştı - Sayfa 12

Törende sahneye yansıtılan ekranda Tarık Ünlüoğlu'nun canlandırdığı bazı karakterlere yer verilirken, eşi de fotoğraflarda yer aldı.

1240
Gülenay Kalkan eşinin cenazesinde fenalaştı - Sayfa 13

Defnedildi: Tarık Ünlüoğlu'nun tabutu törenin ardından Levent Camii'ne götürüldü. Burada kılınan cenaze namazının ardından usta oyuncu Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

1340
Gülenay Kalkan eşinin cenazesinde fenalaştı - Sayfa 14

Eşi Gülenay Kalkan'ın ölüm ilanı

Vefat haberinin ardından sanat ve siyaset camiası Tarık Ünlüoğlu'na başsağlığı mesajı yağdırırken, usta sanatçının eşi gazetelere ilan vererek eşine bir veda mesajı gönderdi. Gülenay Kalkan, vedasında şu sözlere yer verdi;

1440