Magazin
11 Oca 2012 13:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:13

GÜLBEN ERGEN'İ YAKAN FOTOĞRAF! ŞOFÖRÜ MÜ SEVGİLİSİ Mİ?

Gülben Ergen'in 'şoförüm' dediği kişinin Hande Subaşı'nın aşkı Can Tursan olduğu söyleniyor.

ORTALIK KARIŞTI

Magazin gündemi; Gülben Ergen'in geçtiğimiz gece çekilen fotoğraflarıyla çalkalandı. Henüz eşi Mustafa Erdoğan'dan resmi olarak boşanmayan Ergen, aynı arabada bulunduğu meçhul erkeğin "Şoförü Ahmet" olduğunu açıkladı. Ancak; ayakligazete.com sitesinin haberine göre; meçhul erkek Gülben Ergen'in şoförü değildi. Şarkıcının yanındaki kişi, adını Hande Subaşı ile yaşadığı aşkla duyuran ve Hardal isimli mekanın işletmecisi Can Tursan'dı.

YALANLAMA GELMEDİ
Gülben Ergen'in sık sık Nişantaşı'nda görüntülenmesi ve fotoğraftaki kişiyle Tursan'ın müthiş benzerliği iddiaları güçlendirdi. Konuyla ilgili Gülben Ergen, Can Tursan ve Hande Subaşı cephesinden de herhangi bir yalanlama gelmedi. Bu arada magazin kulislerinde konuşulanlara göre; Gülben Ergen'in aşk dedikodularına yol açan bu fotoğrafı, Mustafa Erdoğan'dan talep ettiği 500 bin TL'lik boşanma tazminatını almasını zora soktu.

HANDE'NiN AŞKINI ELiNDEN Mi ALDI?
Uzun süredir Hande Subaşı ile aşk yaşayan Can Tursan'ın; Gülben Ergen'in "Şoförüm Ahmet" dediği kişiyle olan benzerliği şaşırtıcıydı. Bu arada gözler Subaşı'na dönerken ünlü manken, konuyla ilgili sessiz kalmayı seçti.

TWITTER ÇALKALANDI
Ünlü sanatçının adının aşk haberlerine karışması, sosyal paylaşım sitesi twitter'da da büyük yankı buldu.