Görüntüler olay olmuştu! Falakacı kargocu davasında yeni gelişme! - Sayfa 3

Bu videoları çekerek, internet fenomeni ve para kazanmak istiyordum. Ancak çektiğim görüntüler sosyal medyada uygunsuz görüldüğü için yüklenmedi sonrasında videolar telefonumda duruyordu. Bu olayda kadınların rızası olduğu için suç olabileceğini düşünmedim" dedi.

38
Görüntüler olay olmuştu! Falakacı kargocu davasında yeni gelişme! - Sayfa 4

EŞİ ŞİKAYETÇİ OLMADI
Soruşturma kapsamında Erkan T.'nin eşi H.T.'nin de ifadesine başvuruldu. H.T. ise ifadesinde, "Erkan T. ile 10 yıllık evliyiz, 2 çocuğumuz var. Görüntülerde ayağı eşarpla bağlanarak, falakaya yatırılan kişilerden birisi benim. Eşim, zaman zaman beni falakaya yatırdı. 

48
Görüntüler olay olmuştu! Falakacı kargocu davasında yeni gelişme! - Sayfa 5

Ben de ev huzurumun bozulmaması için Erkan'ın, bu isteğini kabul etmek zorunda kaldım. Görüntülerin ortaya çıkmasıyla diğer kadınları gördüm. Diğer kadınlardan hiç haberim yoktu. Görüntülerdeki kadınların kim olduğunu bilmiyorum. O kadınlardan ve falakanın evimde yapıldığından haberim yok. Eşim Erkan T.'den şikayetçi değilim" diye konuştu.

58
Görüntüler olay olmuştu! Falakacı kargocu davasında yeni gelişme! - Sayfa 6

Diğer kadınlar ise şikayet için başvuruda bulunmadı. Adliyeye sevk edilen Erkan T., çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı.

68